Теразид популяризира вечните български символи в нова кампания

„Вечните български символи“ е новата кампания, с която „Теразид“ ще популяризира великите постижения на наши сънародници, красотите на България и значими исторически събития. Първото издание от кампанията вече е факт. Стотици строителни фирми, архитектурни бюра и инвеститорски компании вече получиха своите календари, посветени на българските открития, които промениха света.

А вие знаехте ли, че шестстепенната скоростна кутия е дело на българин? Или че електронният часовник, сърдечният монитор и телефонният секретар са създадени от наши сънародници?

Това са само малка част от постиженията в сферата на науката и технологиите на талантливи българи. Повече за техните открития и живот може да прочетете и специалния Алманах, съпътстващ луксозния календар на „Теразид“.

За всички любознателни информацията ще бъде качена и на интернет сайта на компанията.

Кампанията „Вечните български символи“ е втората подобна инициатива на „Теразид“. През изминалите 8 години българският производител беше насочил усилията си към разкриване на интересни факти и неподозирани тайни от българското културно наследство. Всяка година страниците на корпоративния календар на „Теразид“ разказваха за античните мозайки по българските земи, изящните възрожденски дърворезби, пъстрите народни носии, тънкостите на занаятите, очарованието на българската природа, великите театрални постановки и актьори, впечатляващата архитектура и традиционните български обичаи.

Календарът за 2007 година, посветен на античните мозайки, получи специалната награда за цялостен корпоративен дизайн на Шестия национален конкурс за фирмен календар в рамките на Международното изложение за печатни комуникации „Принтком“. А темата предизвика интереса на българската редакция на National Geographic, което й посвети водещата статия в януарския си брой за 2008 г.

Прикачени файлове

Алманах Откритията, които промениха света – 2614 Kb

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023