Силозна техника Теразид

За улеснение на своите клиенти ТЕРАЗИД предлага висококачествени гипсови и вароциментови мазилки за машинно полагане в мобилна силозна техника.
Силозите се доставят на строителния обект фабрично напълнени с 16-18 тона материал, като след това в процеса на работа се пълнят на място, посредством специализирана техника.
Преди доставката на строителния обект трябва да е осигурена равна площадка с нужната товароносимост и захранване с вода и електричество. За безпроблемното разтоварване е нужно да има подсигурен достъп за тежкотоварни камиони, който се поддържа свободен.

Продукти, които се доставят в мобилна силозна техника:

Гипсови мазилка X-Top 2000 и R-Light 1000
Висококачествени сухи смеси за машинно полагане на еднослойни вътрешни мазилки по стени и тавани. Подходящи за полагане върху всички строителни основи. Нормалната дебелина на нанасяне на мазилките e около 20 мм, като се съблюдава минимална дебелина 10 мм. При необходимост от изравняване на големи неравности да се използва вароциментова мазилка R-300.

Вароциментови мазилки R-300 и H-400
Сухи смеси за изпълнение на еднослойни вътрешни и външни вароциментови мазилки по стени и тавани. Подходяща за машинно и ръчно полагане.
Мазилките са подходящи за полагане върху всички строителни основи. Основата да е чиста, суха и без мазни петна. При гладки основи предварително да се грундира с контактен грунд TERAZID G-22.

Повече информация за продуктите и възможностите на силозната техника, както и за условията за ползване може да получите от нашите търговски представители .