Структурната мазилка на ТЕРАЗИД отличена в конкурса на citybuild.bg

„Структурна мазилка” на ТЕРАЗИД спечели в категорията „Сухи строителни смеси“ в конкурса „Най-добър строителен продукт” на портала за строителство citybuild.bg.

Инж. Велин Александров, мениджър „Продажби” в ТЕРАЗИД ЕООД, получи почетната грамота за мазилката, която е един от първите продукти, произвеждани от компанията.
Мазилката е суха смес на база бял цимент с добавени минерални пълнители с подходяща зърнометрия и полимерни добавки. Предназначена е за направа на фина защитно-декоративна мазилка за външни и вътрешни стени и тавани. Сухата структурна мазилка е отлично решение за освежаване на стари фасади или за икономично завършване на топлоизолационни система.
„Структурна мазилка” на ТЕРАЗИД е петият продукт на водещия български производител на лепила за плочки, камък и фаянс, мазилки и топлоизолационни материали, който получава високата оценка на майстори и потребители. Досега през годините в конкурса „Най-добър строителен продукт“ са били отличени лепилото за плочки „Теразид Standard”, флексовото лепило, клас C2T „Теразид Flex”, интериорната боя „Акрилекс” и „Разтвор за тухлени зидарии”.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023