Структурната мазилка на ТЕРАЗИД отличена в конкурса на citybuild.bg

„Структурна мазилка” на ТЕРАЗИД спечели в категорията „Сухи строителни смеси“ в конкурса „Най-добър строителен продукт” на портала за строителство citybuild.bg.

Инж. Велин Александров, мениджър „Продажби” в ТЕРАЗИД ЕООД, получи почетната грамота за мазилката, която е един от първите продукти, произвеждани от компанията.
Мазилката е суха смес на база бял цимент с добавени минерални пълнители с подходяща зърнометрия и полимерни добавки. Предназначена е за направа на фина защитно-декоративна мазилка за външни и вътрешни стени и тавани. Сухата структурна мазилка е отлично решение за освежаване на стари фасади или за икономично завършване на топлоизолационни система.
„Структурна мазилка” на ТЕРАЗИД е петият продукт на водещия български производител на лепила за плочки, камък и фаянс, мазилки и топлоизолационни материали, който получава високата оценка на майстори и потребители. Досега през годините в конкурса „Най-добър строителен продукт“ са били отличени лепилото за плочки „Теразид Standard”, флексовото лепило, клас C2T „Теразид Flex”, интериорната боя „Акрилекс” и „Разтвор за тухлени зидарии”.