„Теразид” ЕООД е сред най-силните марки в България

Българският производител на висококачествени лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД беше посочена като една от най-силните марки на българския пазар според независимо проучване на Business Superbrands. Дружеството е и единствената компания – производител на строителни материали, която е включена в луксозния сборник на най-популярните марки у нас за 2008 г.
Инж. Велин Александров, мениджър „Продажби” на „Теразид” ЕООД, получи престижното отличие на тържествена церемония в Централния военен клуб на 2 април (сряда). Това е признание за целия екип на „Теразид”, който поддържа и разработва бранда всеки ден, сподели при получаването на приза, инж. Александров.

Наградата на Business Superbrands е поредното отличие, което „Теразид” ЕООД добави към Международната награда за качество на Trade Leaders’ Club, Златния медал от Международния панаир в Пловдив, Сертификата за качество на Българската строителна камара, Златното крило на успеха и Златния ключ. Тя се връчва не само за постигнатите добри финансови резултати и разпознаваемост, но и за активната социална отговорност на компаниите.

500 български и световни марки и компании бяха избрани за Business Superbrands у нас. От тях 55 намериха място в луксозната книга за най-силните брандове, която беше представена на официалната церемония във Централния военен клуб.
Business Superbrands е проект на световната организация Superbrands, която осъществява едноименната промоционална програма в повече от 60 страни и отличава най-силните брандове в рамките на националния пазар.

Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички страни, реализиращи програмата Superbrands. Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури – Борда на Business Superbrands Bulgaria, и чрез представително гласуване в интернет на широк кръг от бизнес професионалисти.
Участниците в интернет гласуването са степенували решаващите фактори за успешен бизнес бранд в следния ред: Качествени продукти/услуги – 82,2%; Отлична репутация – 62,7%; Висококвалифициран персонал – 60,8%; Високо ниво на познаваемост – 60,8%; Финансова стабилност – 55,4%; Иновативни продукти и услуги – 52,4%; Силен медиен профил – 41,3%; Корпоративна социална отговорност – 30,4%; Интернационално присъствие – 29,5%; Силна изследователска програма – 24,7%.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023