„Теразид” ЕООД отвори врати за двама млади мениджъри за един ден

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД се включи в инициативата „Мениджър за един ден”, организирана за седма поредна година от „Джуниът Ачийвмънт България”. В тазгодишната инициатива над 1000 ученици от цялата страна прекараха един ден с мениджърите на над 190 български и международни компании и институции в 46 града.

Владимира Христова от 10 п клас и Стефан Михайлов от 10 а2 клас на Софийската гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Христо Ботев” имаха възможност за решават проблеми и да водят преговори от позицията на мениджъри продажби в „Теразид” ЕООД.
Радваме се, че имаме възможност да запознаем децата с работата в една голяма производствена фирма, каквато е „Теразид”. Като бъдещи строителни специалисти за тях ще е изключително полезно да познават тънкостите при водене на преговори, както и процеса на доставка на стоката, заяви инж. Велин Александров, мениджър Продажби в „Теразид” ЕООД. Владимира и Стефан имаха възможността да водят нелеки преговори с дистрибутор на продуктите на дружеството и да организират доставки за един от най-големите голф комплекси в България, както и да избира цветове на мазилки заедно с архитекта на жилищна сграда в столицата.

Запознаването на младите мениджъри с особеностите на строителния бранш е само част от цялостното сътрудничество между „Теразид” ЕООД и СГАСГ „Христо Ботев”. Наскоро специалисти на дружеството за трета поредна година проведоха практическо обучение на завършващи ученици.

Инициативата на „Джуниър Ачийвмънт“ се осъществява ежегодно в над 200 страни в света. В нея участват водещи компании, наложили своята марка на международните пазари, утвърдени обществени лидери и авторитети. По традиция у нас инициативата се провежда под патронажа на Министерството на финансите на Република България.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023