Машини за полагане на бои и мазилки ще представи „Теразид” ЕООД на Българската строителна седмица

Демонстрации на нови за българския пазар машини за полагане на фасадни бои и мазилки ще правят българският производител на лепила, мазилки и топлоизолации „Теразид” ЕООД и немската фирма „Инотек” по време на специализираното изложение Българска строителна седмица в Интер Експо Център (бул. Цариградско шосе 147).

Представители на двете фирми ще показват предимствата на машинното полагане на декоративни мазилки на откритите площи до Зала 1 всеки ден в рамките на изложението (11-15 март) от 11.00, 13.00 и 15.00 часа.

Новата технология позволява бързо и с намален разход на труд и материал полагане на фасадни и интериорни бои, декоративни фасадни мазилки, грундове, лепило и шпакловка за топлоизолационни плоскости. В страни като Германия и Австрия изпълнението на топлоизолация при ново строителство или саниране с помощта на машини вече напълно е изместило ръчния труд заради бързината и по-ниските разходи за труд.

При тестове на машината за работа с полимерната мазилка „Декорит” екип на „Теразид” ЕООД изпълни 6 кв. м драскана мазилка за по-малко от 5 минути

Повече информация за машините може да намерите на адрес http://www.terazid.com/bg/?act=content&rec=1035.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023