ТЕРАЗИД ЕООД с две награди за най-добър строителен продукт

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД беше отличен с две награди на първия конкурс за строителни продукти, организиран от интернет сайта www.citybuild.bg. В продължение на няколко месеца майстори, строители и всички правили ремонт вкъщи имаха възможност да гласуват за продукта, който ги е спечелил в високото си качество.

Лепилото на циментова основа Super Flex T520 беше безспорният фаворит в категорията си „Сухи строителни смеси”. Флексовото лепило, за което са гласували 126 души, се оказа сред най-популярните продукти, представени в конкурса.

Благодарим на всички, които са дали оценка за Super Flex T520. Бих искал да благодаря и на организаторите на конкурса за чудесната идея да се обобщят впечатленията на потребителите на строителни материали, сподели при получаването на наградата мениджърът продажби за регион София.

Интериорната боя Акрилекс бе отличена като №1 в категорията „Бои и лакове”. Продуктът впечатлява с многообразието от цветове и отличната си покривна способност.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023