За отношението и доверието

Христо Теодосиев
„Транспорт мениджър “
работи в ТЕРАЗИД от 2016 година

Разсъждавайки върху „моята история“ в ТЕРАЗИД, думата, която спонтанно ми изниква, е „откриване“. Взаимно откриване в най-зрелия период на житейския път… и за двете страни. И всичко това изградено върху две основни неща – отношението и доверието. Тези между колегите, от една страна, и лесният и непринуден достъп до мениджмънта, от друга. Дори не знам кое от двете неща е по-важно, а може би тъкмо тяхната комбинация катализира „откриването“ за мен.

Като се замисля, нямаше как да знам, че нещата ще се развият толкова пълноценно. Но за човек с моя опит не беше трудно да забележа не само мащаба, но и детайлите, основно в това, с което аз работя – транспортната техника. Когато видиш добре подбран високопроизводителен, технологичен и специализиран автомобилен транспорт, лесно може да прецениш, че насреща си имаш хора, които подхождат с внимание към всеки един от етапите на производствения и търговския процес. Без компромиси в поддръжката и с цел максимална сигурност на пътя и спазване на сроковете на доставка.

А работата в транспортния отдел определено не е монотонна – всеки ден се сблъсквам с различни предизвикателства, които изискват гъвкавост и бърза реакция. Компетентността, с която върша работата си, в комбинация със способността ми да взимам решения във всякакви сложни ситуации, ми помага ежедневно. И знам, че в тези моменти не съм сам. Имаме перфектни отношения не само между отделите, но и със сервизните партньори. И това ни дава увереност, че може да предложим на своите клиенти обслужване с добавена стойност.

Смело мога да заявя, че транспортът на ТЕРАЗИД и в сигурни ръце, а бъдещето е открито!

Очаквайте скоро нова история тук в блога…

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023