На горещия стол

Даниела Николова
„Пласмент“
работи в ТЕРАЗИД от 2005 година

Отваря се вратата на пласмента и Търговският директор Велин Александров пита задвижена ли е заявката на клиент от Пловдив… Звъни стационарният телефон и Емил Атанасов от търговския отдел моли да фактурираме веднага по заявка №102216… На гишето стои нетърпелив шофьор на камион, който също чака за документи за товарене… И всичко това в един и същи момент. По цял ден… Ежедневно.
Ако не сте изкарали един работен ден в отдел „Пласмент“ на ТЕРАЗИД, трудно ще ме разберете. Тук е горещата точка! Телефоните звънят неспирно, заявките на електронната поща валят една след друга – от търговските представители, от дистрибуторите, отвсякъде. Фактури, поръчки, справки, всякакъв вид документация минава през нашия отдел. Всичко се изсипва тук. Столът ми не пари, горещ е!
Преди 15 години, когато започнах работа ТЕРАЗИД, беше някак по-леко, по-спокойно. Фабриката беше нова, тъкмо отваряше. Капацитетът беше три пъти по-висок от този в старите халета и производството беше достатъчно за пазара ни тогава.

После какво стана? Работата се увеличи многократно. Търговският отдел се разрастна, обхвана цялата страна, дистрибуторската мрежа се разшири. Добре е, че от самото начало пласментът се разви като свързващо звено в дейността на цялата фирма. Всички заявки минават през нас, обработват се, подават се към производството и логистиката, заедно с останалите подробности, свързани с доставката в складовете или на обектите.

За мен какво да ви кажа? Аз съм Даниела Николова и визитката ми стои под всеки мейл, с който съм отговорила на вашите заявки. Можете да ме откриете на телефона в отдел „Пласмент“. Едно е сигурно – колкото и натоварен да е денят, ще ви изслушам и ще ви свърша работа. Аз, заедно с моите колеги. Това сме ние. Благодаря на всеки един от тях, на всеки един от екипа! Защото се работи добре, само когато се работи с Хора!

Очаквайте скоро нова история тук в блога…

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023