За мотивацията, баланса и правилният ритъм в работата и живота

Чавдар Георгиев
„Търговски представител“
работи в ТЕРАЗИД от 2017 година

Как започнах работа в ТЕРАЗИД? Едно телефонно обаждане. По-късно, не много продължителен, но изпълнен с детайлни въпроси разговор с мениджърския екип – това беше началото.
Открих силата на компанията, навлизайки в работата. Трудно е да го опиша накратко – спокойствие, подкрепа във всеки етап от работата, човешко отношение и усещане за екипност.
Да търсиш мястото си в живота е като да си сам в морето и да не виждаш суша на хоризонта. Да откриеш правилният работодател е като да преоткриеш себе си. Аз успях и оттогава виждам в тъмното. Ежедневието ми е поредица от успешни роли – създаване, надграждане, напредък. Смятам, че добавям стойност за себе си и за компанията.
Преоткрих и мотивацията. Мотивацията е движеща сила в работата на търговския представител. Чрез нея работата достига до сърцето и душата ти, вкарва те в ритъм, в преследване на житейски баланс.
Намерих и баланса с работата си в ТЕРАЗИД. Намерих човешко отношение и разбиране и давам всичко от себе си за развитие на марката в региона. И не на шега казвам – бих се пенсионирал в тази фирма. Какво пък… остават ми малко повече от 20 години.

Очаквайте скоро нова история тук в блога…

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023