Когато „отбор“ е точната дума, успехите са гарантирани

Юлиан Илиев
„Специалист логистика“
работи в ТЕРАЗИД от 2004 година

Честно казано, дори не знам откъде да започна. Аз израснах тук. Когато дойдох преди повече от 16 години, нямаше как да предположа, че така ще се развие всичко. Дори нямах представа, че е възможно човек да работи толкова години само за една фирма. Но когато си толкова млад, едва ли виждаш нещата чак в такава перспектива.

Дойдохме млади и надъхани, енергични и смея да кажа – доста безгрижни. Имаше страшно много работа в строителството, а ТЕРАЗИД имаше нужда точно от хора като нас. Започнах като шофьор на пикап, като съвместявах няколко длъжности – нещо средно между търговец, доставчик и консултант… Времената бяха други. Екипът беше все още сравнително малък, а София голяма и разрастваща се. С течение на времето, нещата се променяха. Нови колеги дойдоха в редиците на ТЕРАЗИД и същевременно се появи нужда от нови дейности и позиции. Нещо напълно нормално, когато една компания се развива с такива темпове.

Днес се занимавам с логистичната дейност във фирмата. Отговорна и комплексна длъжност, свързана с организацията на товарите и транспорта. Погледнато отстрани, вероятно изглежда тежка и времеемка работа, но когато имаш толкова години опит, когато познаваш дейността на компанията из основи и когато зад гърба си имаш такъв сплотен отбор, няма непреодолими препятствия.

Да, „отбор“ е думата, която исках да използвам за колегите си, за екипа на ТЕРАЗИД. Защото ние сме точно такива. Доказваме го дори и на футболния терен, където сме дългогодишен участник в „Строителната футболна лига“. Жълто-черните са все така надъхани и продължават да жънат успехи! Историята продължава…

Очаквайте скоро нова история тук в блога…

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023