Цветето на търговския отдел

Нина Конакчийска
„Търговски представител“
работи в ТЕРАЗИД от 2018 година

Когато поредицата се казва „25 години в 25 истории“, всеки очаква да прочете разказ на служител с поне 10 години стаж във фирмата. Моята история е малко по-различна…

Работех с ТЕРАЗИД много преди да започна да работя за ТЕРАЗИД. Прекарах дълги години в един от големите дистрибутори на строителни мателиали в София, като отговарях персонално и конкретно за продуктите на… Точно така – ТЕРАЗИД! Още преди години, аз познавах перфектно пълната им продуктова гама. Познавах целия търговски отдел на компанията и имах ежедневна комуникация с тези хора. Знаех какво представлява фирмата, имах доста добра представа за условията, атмосферата и най-вече за невероятния сплотен екип, който бяха успяли да изградят през годините.

От днешна гледна точка, мога да кажа, че винаги съм се впечатлявала от ТЕРАЗИД и не крия, че доста често съм си мислела какво ли ще бъде ако започна работа там. Бях напълно готова за това предизвикателство. През 2016, когато дойде първото предложение за работа, аз имах знанията, самочувствието и най-вече желанието да го направя, но съдбата беше решила друго… Наложи се да откажа. Предстоеше ми бременност и майчинство, а както знаем, за съжаление в България това автоматично те прави не толкова желан служител…

Тук случаят обаче не беше такъв. Не и в тази компания. Независимо от всичко, тези хора ме бяха забелязали и оценили и през 2018 отново получих предложение да се присъединя към екипа на ТЕРАЗИД. След вече 3 години работа, мога отговорно да заявя, че не съм се излъгала и че очакванията ми се оправдаха на 100 %. Помня как преди години препоръчвах продуктите на ТЕРАЗИД и как убедено стоях зад своите съвети към клиентите. Днес го правя с още по-голяма увереност и с цялата мощ на компанията и екипа зад гърба си. Наистина е прекрасно, човек да може да работи това, което му доставя удоволствие!

Очаквайте скоро нова история тук в блога…

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023