Когато се „запознаеш“ с ТЕРАЗИД не където и да е, а на френския пазар

Диян Донев
„Търговски представител“
работи в ТЕРАЗИД от 2017 година

Започнах в строителния бранш още през далечната 1999 година, когато пристигнах във Франция. Работих почти всичко, свързано със строителството – от общ работник, през майстор, до предприемач.
Колкото и странно да звучи, първият ми допир до продуктите на ТЕРАЗИД беше именно там. Запознах се с марката във Франция, където един наш сънародник беше отворил магазин за български строителни материали. Продуктите ми допаднаха и след като се прибрах в България ги потърсих на местния пазар. Тъй като нямаха представителство в Русе и региона, се свързах с ръководството на ТЕРАЗИД, с предложение да купувам тяхна продукция директно от завода. Дълго време работих като строител – предприемач в България, използвайки основно материали на ТЕРАЗИД.

През 2013 година ми се обади лично собственикът на компанията и ми предложи да стана преводач на щанда на ТЕРАЗИД, по време на тяхното участие в едно от най-големите строителни изложения в света – Batimat в Париж. Мисля, че още там пътищата ни се преплетоха трайно и към съвместната ни дейност между производител и клиент, добавихме истински приятелски отношения.

В началото на 2017 г. дойде и предложението от ТЕРАЗИД да заработим заедно и да стана търговски представител на компанията за Северен – централен район. За малко повече от 5 години съвместна упорита работа, успяхме да надградим дистрибуторската мрежа в региона, като ръстът на продажбите се увеличава всяка година със 100%, спрямо предходната. Горд съм от постигнатото до сега и се радвам, че работя с такъв екип от професионалисти!

Що се отнася до френския пазар, продължавам да представям ТЕРАЗИД на строителните изложения във всички френско говорящи държави. Резултатът от дългогодишните ни усилия и дейността на неуморните ни колеги от Франция е успешно работещото ни представителство в Париж. А аз спокойно мога да заявя: Където и да сте, изберете ТЕРАЗИД! Изберете качеството!

Очаквайте скоро нова история тук в блога…

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023