Интериорни дизайнери и майстори на стуко мазилките откриха новия представителен магазин на Adicolor

Популярната марка италиански мазилки Adicolor вече има представителен магазин в София. Шоурумът на изисканите декоративни мазилки беше открит официално на 29.09.2015 г., като интериорни дизайнери, архитекти и майстори на венециански мазилки имаха възможност първи да разгледат впечатляващите мострени пана на автентични рустикални мазилки, полираните до блясък венециански мазилки и покритията с модерни металикови акценти.
Магазинът се намира на бул. Андрей Сахаров, непосредствено до метростанция Младост 3 и работи с клиенти всеки делничен ден от 10.00 до 18.00 ч.
В представителния магазин е обособен и тониращ център за декоративни мазилки и интериорни бои, което позволява клиентите да получат желания от тях продукт в избрания цвят на момента.
Експорт мениджърът на Adicolor Денис Милан пожела много успехи на магазина оттук нататък. Радвам се, че в България имаме такъв коректен и активен партньор в лицето на ТЕРАЗИД, допълни тя.
ТЕРАЗИД ЕООД е изключителен представител за България на висококачествените италиански мазилки, които успешно присъстват в над 30 държави по целия свят.
Повече информация за неповторите декоративни ефекти на италианските мазилки Adicolor може да намерите на www.adicolor.bg.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023