Модни тенденции… в интериора

Ако половинката ви започне да ви обяснява как е видяла в някое списание и се е влюбила в едно “уникално прасковено”, това не означава непременно, че в гардероба й има ново попълнение. Интериорите също следват определени модни линии и тенденции и ние ще ви представим някои от актуалните за сезона и следващата.
Със сигурност няма да сбъркате, ако за основните цветове в жилището си заложите на тонове като розовото, „кърваво“ червено и праскова. Предимството на тези гами е, че може да бъдат комбинирани с множество цветове и използвани във всички помещения на дома без да стават натрапчиви.
За да бъде пълно удовлетворението ви от финалния завършек на стените, ние ви препоръчваме боядисване с висококачествана интериорна боя с отлична покривност и мек сатенен вид дори на наситени тонове, като червено и топло кафяво, каквато е PRIMAVERA MULTICOLORE на ТЕРАЗИД. Важно предимство на боята е отличната й устойчивост на миене, а в палитрата от над 1000 цвята, разделени за улеснение в групи, може да намерите пълното разнообразие от актуални за сезона цветове.
Червеното е традиционен сезонен цвят, който се асоциира с топлината, уюта и всички онези есенни изкушения, които съпътстват прибирането на реколтата и загатват за идващите коледни празници. Тенденциите тази година са за засилено присъствие на ярките и наситении тонове, като рубинено, люта чушка, корал. Може да ги използвате както за акцентите, така и за стените и обзавеждането. Комбинациите на червено с оранжево, индиго, черно и бяло са едновременно свежи и пикантни.
Наситените оттенъци на горски плодове, магента и боровинка са свежи и уютни и може да бъдат впечатляващи акценти в комбинацията им с неутрални сиви тонове. Ако сте от хората, които смятат червеното за твърде агресивен цвят, но искате да сте “в крак с модата”, може да наблегнете на наситените сини оттенъци, съчетани със зелено или магента. За да създадете лукс и блясък в помещенията, използвайте синьо в комбинация със златисто. Препоръчваме ви да разгледате каталозите на италианските интериорни бои и мазилки Adicolor, които впечатляват със смели и изключително актуални златни, сребърни и медни ефекти.
Използвайте наситените и обаятелни нюанси на зеленото за акцент в интериорите. Те се съчетават добре с бяло, тъмно кафяво, пастелни зелени тонове и синьо. Тюркоазените отенъци са уютни и луксозни, но трябва да се употребяват пестеливо в съчетание с балансиращи неутрални тонове.
Приглушените сиво-кафеви тонове са неутрални, но много силни като характер. Те създават топлина в интериорите и ги правят уютни и гостоприемни. Съчетайте ги с кафяво, мед, индиго, сиво и металикови оттенъци.

PRIMAVERA MULTICOLORE e висококачествена водоразтворима боя за вътрешно боядисване със забележителна покриваща способност. Устойчива е на миене, с отлична белота, а след тониране създава кадифен завършек на стените.
Предназначението на боята е направа на фин, устойчив на триене и миене матов филм по стени и тавани на вътрешни помещения.
Боята се произвежда в широка цветова гама от над 1000 цвята, разделени на няколко групи по каталог на фирмата производител.

Модерни металикови предложения може да намерите на www.adicolor.bg.