Модни тенденции… в интериора

Ако половинката ви започне да ви обяснява как е видяла в някое списание и се е влюбила в едно “уникално прасковено”, това не означава непременно, че в гардероба й има ново попълнение. Интериорите също следват определени модни линии и тенденции и ние ще ви представим някои от актуалните за сезона и следващата.
Със сигурност няма да сбъркате, ако за основните цветове в жилището си заложите на тонове като розовото, „кърваво“ червено и праскова. Предимството на тези гами е, че може да бъдат комбинирани с множество цветове и използвани във всички помещения на дома без да стават натрапчиви.
За да бъде пълно удовлетворението ви от финалния завършек на стените, ние ви препоръчваме боядисване с висококачествана интериорна боя с отлична покривност и мек сатенен вид дори на наситени тонове, като червено и топло кафяво, каквато е PRIMAVERA MULTICOLORE на ТЕРАЗИД. Важно предимство на боята е отличната й устойчивост на миене, а в палитрата от над 1000 цвята, разделени за улеснение в групи, може да намерите пълното разнообразие от актуални за сезона цветове.
Червеното е традиционен сезонен цвят, който се асоциира с топлината, уюта и всички онези есенни изкушения, които съпътстват прибирането на реколтата и загатват за идващите коледни празници. Тенденциите тази година са за засилено присъствие на ярките и наситении тонове, като рубинено, люта чушка, корал. Може да ги използвате както за акцентите, така и за стените и обзавеждането. Комбинациите на червено с оранжево, индиго, черно и бяло са едновременно свежи и пикантни.
Наситените оттенъци на горски плодове, магента и боровинка са свежи и уютни и може да бъдат впечатляващи акценти в комбинацията им с неутрални сиви тонове. Ако сте от хората, които смятат червеното за твърде агресивен цвят, но искате да сте “в крак с модата”, може да наблегнете на наситените сини оттенъци, съчетани със зелено или магента. За да създадете лукс и блясък в помещенията, използвайте синьо в комбинация със златисто. Препоръчваме ви да разгледате каталозите на италианските интериорни бои и мазилки Adicolor, които впечатляват със смели и изключително актуални златни, сребърни и медни ефекти.
Използвайте наситените и обаятелни нюанси на зеленото за акцент в интериорите. Те се съчетават добре с бяло, тъмно кафяво, пастелни зелени тонове и синьо. Тюркоазените отенъци са уютни и луксозни, но трябва да се употребяват пестеливо в съчетание с балансиращи неутрални тонове.
Приглушените сиво-кафеви тонове са неутрални, но много силни като характер. Те създават топлина в интериорите и ги правят уютни и гостоприемни. Съчетайте ги с кафяво, мед, индиго, сиво и металикови оттенъци.

PRIMAVERA MULTICOLORE e висококачествена водоразтворима боя за вътрешно боядисване със забележителна покриваща способност. Устойчива е на миене, с отлична белота, а след тониране създава кадифен завършек на стените.
Предназначението на боята е направа на фин, устойчив на триене и миене матов филм по стени и тавани на вътрешни помещения.
Боята се произвежда в широка цветова гама от над 1000 цвята, разделени на няколко групи по каталог на фирмата производител.

Модерни металикови предложения може да намерите на www.adicolor.bg.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023