„Теразид” ЕООД показва модните тенденции в интериора и фасадата на изолежението Стройко

Новите модни тенденции в интериорните покрития ще могат да видят посетителите на специализираното изложение Стройко 2000, което се провежда по традиция в НДК от 16 до 22 октомври.
На фирмения щанда на „Теразид” ЕООД на етаж 3 (щанд 311) са показани поразителните декоративни ефекти, които лесно може да бъдат постигнати с италианските бои и мазилки с марката Adicolor. За много от продуктите е необходима само четка и малко въображение, за да се постигнат класически старинни или модерни и екстравагантни ефекти.
Наред с атрактивните интерирни покрития водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали представя и цялостните системи и решения за топлоизолация на фасади и хидроизолация на различни мокри помещения. Основен акцент в представянето на компанията тази година са цялостните топлоизолационни системи с издадено Европейско техническо одобрение (ЕТА). „Теразид” ЕООД е единственият български производител на топлоизолационни системи, който притежава такъв ссертификат.