„Теразид” ЕООД показва модните тенденции в интериора и фасадата на изолежението Стройко

Новите модни тенденции в интериорните покрития ще могат да видят посетителите на специализираното изложение Стройко 2000, което се провежда по традиция в НДК от 16 до 22 октомври.
На фирмения щанда на „Теразид” ЕООД на етаж 3 (щанд 311) са показани поразителните декоративни ефекти, които лесно може да бъдат постигнати с италианските бои и мазилки с марката Adicolor. За много от продуктите е необходима само четка и малко въображение, за да се постигнат класически старинни или модерни и екстравагантни ефекти.
Наред с атрактивните интерирни покрития водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали представя и цялостните системи и решения за топлоизолация на фасади и хидроизолация на различни мокри помещения. Основен акцент в представянето на компанията тази година са цялостните топлоизолационни системи с издадено Европейско техническо одобрение (ЕТА). „Теразид” ЕООД е единственият български производител на топлоизолационни системи, който притежава такъв ссертификат.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023