РАЗТВОРЪТ ЗА ТУХЛЕНИ ЗИДАРИИ е най-добър строителен продукт

Вароциментовият разтвор за тухлени зидарии на ТЕРАЗИД за втори път е отличен като „Най-добър строителен продукт“.

След като през 2010 г. продуктът беше на чело в категорията „Сухи строителни смеси“, сега отново е сред победителите в тазгодишното издание на конкурса на citybuild.bg „Най-добър строителен продукт 2011“. Тази година в конкурса участваха 67 продукта в различните категории, а победителите са определени от близо 1900 предложения.

„Щастливи сме, че за поредна година продукт на ТЕРАЗИД е високо оценен от читателите на портала citybuilb.bg. А тази година наградата не е за някой от традиционно силните ни продукти, като мазилките и хидроизолациите, а за сравнително нов за компанията продукт, който успяхме да наложим в сегмента на грубия строеж. Това прави отличието още по-ценно за нас“, каза инж. Велин Александров, търговки директор в ТЕРАЗИД ЕООД.

Досега в конкурса „Най-добър строителен продукт“ призове са печелили лепилото за плочки „Теразид Standart“, флексовото лепило, клас C2T „Теразид Flex” и интериорната боя „Акрилекс”.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023