Изумителните италиански мазилки Adicolor вече и във Враца

Демонстрация на изисканите и модерни италиански мазилки Adicolor ще се проведе в новооткрития строителен център „Екокерамик“ във Враца на 14 юни 2012 г. (четвъртък) от 14.00 часа.

Апликатори на венециански и декоративни интериорни мазилки ще покажат пред майстори и посетители на строителния център неизчерпаемите ефекти и възможности на реномираните италиански мазилки. Всеки ще може да опита на място как се постигат ефектите на античен травертин, на естествен мрамор и гранит или изумителните металикови ефекти на модерните “Dеsire Luxury” , “Shade ” и “Sogni ”. Всеки от посетителите ще получи професионална консултация и подробно разяснение за сложността и начина на полагане на разнообразните ефекти.

Магазинът във Враца е най-новият представител в дистрибуторската мрежа на италианските мазилки Adicolor в България. Дистрибутори на интериорните бои и мазилки има също в Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Перник и други.

Изключителен представител на за България е водещият производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД. Adicolor има 30 представителства в държави от целия цвят.

Повече информация за декоративните бои и мазилки може да намерите на официалната интернет страница www.adicolor.bg.