Изумителните италиански мазилки Adicolor вече и във Враца

Демонстрация на изисканите и модерни италиански мазилки Adicolor ще се проведе в новооткрития строителен център „Екокерамик“ във Враца на 14 юни 2012 г. (четвъртък) от 14.00 часа.

Апликатори на венециански и декоративни интериорни мазилки ще покажат пред майстори и посетители на строителния център неизчерпаемите ефекти и възможности на реномираните италиански мазилки. Всеки ще може да опита на място как се постигат ефектите на античен травертин, на естествен мрамор и гранит или изумителните металикови ефекти на модерните “Dеsire Luxury” , “Shade ” и “Sogni ”. Всеки от посетителите ще получи професионална консултация и подробно разяснение за сложността и начина на полагане на разнообразните ефекти.

Магазинът във Враца е най-новият представител в дистрибуторската мрежа на италианските мазилки Adicolor в България. Дистрибутори на интериорните бои и мазилки има също в Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Перник и други.

Изключителен представител на за България е водещият производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД. Adicolor има 30 представителства в държави от целия цвят.

Повече информация за декоративните бои и мазилки може да намерите на официалната интернет страница www.adicolor.bg.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023