Втори майсторски курс за италиански мазилки

След първия много успешен семинар за практическо обучение в полагане на италиански мазилки „Теразид“ ЕООД отново събира майстори. Обучението ще се проведе на 19.05.2012 г. (събота) в сградата на компанията.
Майсторите ще имат възможност да се запознаят с характерните особености на италианските бои и мазилки с марка „Адиколор“ и да изпробват различни техники на работа с тях. Освен добре познатите полирани мазилки тип „стуко венециано“, участниците в курса ще имат възможност да изработят собствени мостри с някои от многото декоративни ефекти на „Decordek“. Те ще се запознаят и с най-новите продукти в серията с уникални металикови покрития на „Адиколор“ – “Joy” и „Shade S“.
От миналата годината българският производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД е изключителен представител за България на италианската марка декоративни покрития „Adicolor”. Тази година „Adicolor” чества 25 години от създаването си и присъствието си в 30 държави от целия свят.
Всички заинтересовани може да получат повече информация за курса на e-mail: office@adicolor.bg или тел.: 0888 419 812. Повече информация за продуктите може да прочетете на www.adicolor.bg.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023