Два дни италиански стил и изящество в София

Автентичният дух на средновековна Италия ще се пренесе за два дни в столицата. На 13-и и 14-и май (петък и събота) водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД организира официалното представяне на декоративните италиански мазилки Adicolor.
Демонстрацията ще се проведе от 10.00 до 16.00 часа в търговски център „Уницем” (Околовръстен път 199 А). Всеки посетител ще има възможност да се запознаете с предимствата и впечатляващите ефекти на декоративните мазилки за външно и вътрешно приложение. Ще научи тънкостите при полагането от специалистите на „Теразид” ЕООД и гост-апликаторите от Италия и ще има възможност сам да се убедите в лекотата на работа с декоративните покрития.
Представянето на автентичните италиански мазилки в София е част от поредица демонстрации в цялата страна. Досега екипът на фирмата е презентирал продуктите във Видин, Перник, Хасково и Харманли.
„Теразид” ЕООД е изключителен представител за България на италианската марка декоративни покрития „Adicolor” от началото на годината. Каталогът с изискани крайни покрития „Adicolor” включва както добре познатите полирани мазилки от типа стуко венециано, така и релефни мазилки в античен стил и бои с изключително смели и модерни металикови ефекти.
Повече информация за декоративните бои и мазилки може да намерите на официалната интернет страница www.adicolor.bg .

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023