ТЕРАЗИД показа мазилка с ефект на дървена ламперия и крокодилска кожа

Изумителни ефекти на декоративни италиански мазилки показаха майсторите на ТЕРАЗИД в строителния хипермаркет „Уницем” в петък и събота.

В двата демонстрационни дни български и италиански майстори показваха разнообразни ефекти, изпълними както с изключително лесните за нанасяне бои, така и от по-специфичните полирани и релефни мазилки с марка „Adicolor ”.

Безспорно най-голям интерес сред интериорни дизайнери, архитекти, майстори и клиенти предизвика Decordek – най-новият продукт в гамата на „Adicolor”, от който италианският апликатор Еваристо само с няколко движения и подходящо оцветяване пресъздаде ефект на автентична дървена ламперия и лъскава крокодилска кожа.

По-смелите сред присъстващите сами се убедиха в лекотата на работа с материалите и неизчерпаемите ефекти, които могат да се постигнат с Desire или Shade без предварително обучение и само с четка.

Изключителен интерес за интериарните дизайнери и архитекти предизвика и разработката на 3D текстури за 3d Studio Max на част от каталозите на декоративните мазилки, които може да се свалят безплатно от интернет страницата на Adicolor.

От началото на годината българският произвoдител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали ТЕРАЗИД ЕООД стана изключителен представител за България на италианската марка декоративни покрития „Adicolor”. Каталогът с изискани крайни покрития включва както добре познатите полирани мазилки от типа стуко венециано, така и релефни мазилки в античен стил и бои с изключително смели и модерни металикови ефекти.

„Adicolor” има над 25 представителства на 5-те континента и аз много се радвам, че и България се присъедини към нашето голямо семейство, сподели експорт мениджъра на компанията Денис Милан.

Представянето на автентичните италиански мазилки в София е част от поредица демонстрации в цялата страна. Досега екипът на фирмата е презентирал продуктите във Видин, Перник, Хасково и Харманли.
Повече информация за декоративните бои и мазилки може да намерите на официалната интернет страница www.adicolor.bg.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023