„Теразид Standart” с награда за най-добър строителен продукт

Лепилото за плочки „Теразид Standard” беше избрано от посетителите на строителния портал citybuild.bg за най-добър строителен продукт в раздела „Сухи строително смеси” на тазгодишния конкурс. Церемонията по награждаването се проведе в Централния дом на Съюза на архитектите.
За поредна година целта на конкурса беше да отличи чрез интернет пространството най-добрите продукти, използвани в строителството. Право на участие имаха всички фирми-производители, вносители, дистрибутори на строителни материали, продукти и изделия. В „Най-добър строителен продукт 2010″ участваха 59 продукта в различни категории, като в продължение на няколко месеца майстори, строители и всички правили ремонт вкъщи имаха възможност да посочат продукта, който ги е спечелил в високото си качество.
Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали ТЕРАЗИД ЕООД за четвърти път получава награда за някой от своите продукти. Освен „Теразид Standard” досега с призове са отличени и флексовото лепило, клас C2T „Теразид Flex”, интериорната боя „Акрилекс” и „Вароциментов разтвор за тухлени зидарии” .

Снимка: citybuild.bg

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023