Изумителни декоративни ефекти с нови италиански мазилки

Декоративни италиански бои и мазилки със завладяващи и уникални ефекти вече предлага „Теразид” ЕООД. От началото на годината водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали е изключителен представител за България на италианската марка декоративни покрития „Adicolor”.
Отдавна искахме да предложим на нашите клиенти нови и атрактивни продукти, сподели управителят на „Теразид” ЕООД Росен Станков. Като компания, която се е наложила на пазара със своите висококачествени фасадни мазилки и сухи смеси, обаче сме наясно, че трудно може да съвместим настоящото ни производство с производството на такава широка гама интериорни продукти на водна основа. Затова предпочетохме партньорството с утвърден италиански производител, който има повече от 20 години опит в производството на този тип декоративни покрития и присъства в над 20 страни по света, допълни той.
Каталогът от изискани крайни покрития „Adicolor” включва както добре познатите полирани мазилки от типа стуко венециано, така и релефни мазилки в античен стил и бои с изключително смели и модерни металикови ефекти.
Това, което отличава серията интериорни бои и мазилки „Adicolor” е възможността всеки сам да декорира дома си, без да е необходимо да ползва услугите на квалифициран майстор. Голяма част от предлаганите декоративни покрития се нанасят лесно само с четка, а крайният ефект е изискан и впечатляващ интериор.
Именно политиката на „Адиколор”, Италия да предлага продукти от типа „направи си сам” предизвика нашия интерес. С продуктите се работи много лесно и всеки може сам да боядиса стаята си и да спести сериозна сума от наемане на майстори, сподели Росен Станков.
За да бъде максимално полезен не само на по-сръчните клиенти, но и на майсторите и интериорните дизайнери екипът на „Теразид” ЕООД е подготвил информационен филм за работа с продуктите на „Адиколор”. Кратки филмчета за нанасянето и декоративния ефект на всеки продукт може да се гледат и на българския сайт на марката www.adicolor.bg.