Изумителни декоративни ефекти с нови италиански мазилки

Декоративни италиански бои и мазилки със завладяващи и уникални ефекти вече предлага „Теразид” ЕООД. От началото на годината водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали е изключителен представител за България на италианската марка декоративни покрития „Adicolor”.
Отдавна искахме да предложим на нашите клиенти нови и атрактивни продукти, сподели управителят на „Теразид” ЕООД Росен Станков. Като компания, която се е наложила на пазара със своите висококачествени фасадни мазилки и сухи смеси, обаче сме наясно, че трудно може да съвместим настоящото ни производство с производството на такава широка гама интериорни продукти на водна основа. Затова предпочетохме партньорството с утвърден италиански производител, който има повече от 20 години опит в производството на този тип декоративни покрития и присъства в над 20 страни по света, допълни той.
Каталогът от изискани крайни покрития „Adicolor” включва както добре познатите полирани мазилки от типа стуко венециано, така и релефни мазилки в античен стил и бои с изключително смели и модерни металикови ефекти.
Това, което отличава серията интериорни бои и мазилки „Adicolor” е възможността всеки сам да декорира дома си, без да е необходимо да ползва услугите на квалифициран майстор. Голяма част от предлаганите декоративни покрития се нанасят лесно само с четка, а крайният ефект е изискан и впечатляващ интериор.
Именно политиката на „Адиколор”, Италия да предлага продукти от типа „направи си сам” предизвика нашия интерес. С продуктите се работи много лесно и всеки може сам да боядиса стаята си и да спести сериозна сума от наемане на майстори, сподели Росен Станков.
За да бъде максимално полезен не само на по-сръчните клиенти, но и на майсторите и интериорните дизайнери екипът на „Теразид” ЕООД е подготвил информационен филм за работа с продуктите на „Адиколор”. Кратки филмчета за нанасянето и декоративния ефект на всеки продукт може да се гледат и на българския сайт на марката www.adicolor.bg.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023