„Теразид” разкрива тайните на ремонта в “Mr. Bricolage” – Люлин

В събота и неделя (26-и и 27-и юни 2010 г.) от 10.00 часа майстори и специалисти от водещия български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД ще разкрият пред посетителите на “Mr. Bricolage” – Люлин тънкости и тайни при ремонтите.

На специално оборудвана платформа майстори ще покажат как правилно се полага хидроизолация и как се лепят плочки в банята. Любознателните посетители на строителния хипермаркет ще могат да научат защо и кога трябва да се грундира и как да си спестят къртенето на старите плочки, като залепят новите върху тях.

Специалистите ще покажат и стъпките в изпълнението на топлоизолационен пакет на фасада. Хората много често не знаят какви са изискванията и правилните материали, за да е ефективна една топлоизолация, коментира мениджърът “Продажби” на „Теразид” ЕООД инж. Велин Александров. Надяваме се с подобен тип демонстрации да обогатим знанията им, за да са по-взискателни към майсторите, които наемат, допълва той.

За най-активните посетители от „Теразид” обещават подаръци.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023