Съвети за ремонта и много подаръци раздаде ТЕРАЗИД в “Mr. Bricolage”

Ценни съвети за ремонта и много подаръци от водещия български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали ТЕРАЗИД получиха посетителите на строителния хипермаркет “Mr. Bricolage” – Люлин по време на двудневна демонстрация.

На специално оборудвана платформа през съботния и неделния ден майстори показаха всяка от стъпките при полагането на топлоизолация на фасадата, а специалисти от ТЕРАЗИД обясняваха кои са основните разлики и предимства на полимерните, силикатните и силиконовите фасадни мазилки – Decorit, Silicat и Sicolit. Силен интерес сред домашните майстори предизвикаха тънкостите при полагане на хидроизолация и лепене на фаянсови и теракотни плочки в банята.

Политиката на ТЕРАЗИД ЕООД е не просто да продава продуктите си, но да подпомогне клиента в правилния избор на материали и технология. Затова решихме в началото на сезона на ремонтите да организираме, съвместно с магазините “Mr. Bricolage”, подобно демонстрационно-образователно шоу, което нарекохме „Бързо, лесно, интересно с ТЕРАЗИД и “Mr. Bricolage”, обясни мениджър „Продажби” на ТЕРАЗИД ЕООД инж. Велин Александров.