Съвети за ремонта и много подаръци раздаде ТЕРАЗИД в “Mr. Bricolage”

Ценни съвети за ремонта и много подаръци от водещия български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали ТЕРАЗИД получиха посетителите на строителния хипермаркет “Mr. Bricolage” – Люлин по време на двудневна демонстрация.

На специално оборудвана платформа през съботния и неделния ден майстори показаха всяка от стъпките при полагането на топлоизолация на фасадата, а специалисти от ТЕРАЗИД обясняваха кои са основните разлики и предимства на полимерните, силикатните и силиконовите фасадни мазилки – Decorit, Silicat и Sicolit. Силен интерес сред домашните майстори предизвикаха тънкостите при полагане на хидроизолация и лепене на фаянсови и теракотни плочки в банята.

Политиката на ТЕРАЗИД ЕООД е не просто да продава продуктите си, но да подпомогне клиента в правилния избор на материали и технология. Затова решихме в началото на сезона на ремонтите да организираме, съвместно с магазините “Mr. Bricolage”, подобно демонстрационно-образователно шоу, което нарекохме „Бързо, лесно, интересно с ТЕРАЗИД и “Mr. Bricolage”, обясни мениджър „Продажби” на ТЕРАЗИД ЕООД инж. Велин Александров.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023