„Теразид” ЕООД отново номинирана за Производител на годината

За втора поред година „Теразид” ЕООД е номиниран за „Производител на годината” от специализираното списание „1 към 1 в строителството”.

Победителите във всяка от категориите ще бъдат определени от петчленно жури, като петият член на журито ще бъде публиката, която гласува онлайн на 1kam1.com за своя фаворит. При преброяване на гласовете за определяне на победителя, вотът на публиката във всяка от категориите ще се брои за 1 глас в общото жури.

Всеки може да даде своя вот във всяка от категориите по веднъж. Гласуването ще продължи до 20 април 2010 г., а всеки, който иска да подкрепи „Теразид” ЕООД, може да гласува на http://1kam1.com/konkurs.

С профила на компанията може да се запознаете на www.terazid.com.

Церемонията по връчване на наградите за личности и комании от строителния бранш ще бъде на 22 април от 19.00 часа в сградата на БТПП. Съорганизатор на събитието е Българска предприемаческа камара в строителството.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023