Разтворът за тухлени зидарии на „Теразид” ЕООД бе избран за най-добър строителен продукт

Вароциментовият разтвор за тухлени зидарии на „Теразид” ЕООД заслужено беше определен за най-добър строителен продукт в раздел „Сухи строителни смеси” на конкурса на citybuild.bg, който приключи на 28 февруари в полунощ. В надпреварата, в която се провежда за трета поредна година, участваха 21 фирми и 57 продукта
Водещият български производител на лепила мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД участва в три от десетте категории, като в раздела „Топлоизолации и фасадни системи” новата серия фасадни мазилки „Slim Line” остана само на един глас след победителя.
„Slim Line“ е серия фасадни мазилки – полимерни, силикатни и силиконови, която се произвеждат в широка цветова гама (332 цвята) и краен декоративен ефект влачена или драскана структура. Новата серия мазилки бързо се наложи като предпочитан финишен слой при изпълнение на топлоизолация на сгради.
Конкурсът за най-добър строителен продукт се провежда с подкрепата на Българската търговско-промишлена палата, Софийската търговско-промишлена камара, Камарата на архитектите в България, Националната строителна федерация, Асоциацията на търговците на строителни материали и „Български строителни маркети“.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023