Екоподаръци раздава ТЕРАЗИД

Нов екопродукт на ТЕРАЗИД получиха като подарък клиенти и партньори на българския производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали.
Вместо традиционните часовници, визитници и офис аксесоари тази година от дружеството раздават малки конусовидни смърчове. Живата коледна украса е придружена с упътване и подробно описание на приложението, както и със забележката: ”Внимание: Може да предизвика еуфория и коледно настроение!”.
Корпоративната социална отговорност на ТЕРАЗИД не се изчерпва с атрактивните коледни подаръци. През миналата година българският производител приведе производството си в съответствие с изискванията на интегрираната система за опазване на околната среда и безопасност на работа (ISO 14001:2004 и BS OHSAS 18001:2007).
За четвърта поредна година екипът на ТЕРАЗИД продължава и кампанията за популяризиране и подкрепа на българското културно наследство. След като досега в своите коледни материали дружеството представи античните мозайки, разкрити на територията на България, самобитните народни носии от различни региони и изумителните възрожденски дърворезби, тази година ТЕРАЗИД акцентира на емблематични личности и постановки от театралния живот.
„Работихме много активно със Съюза на артистите в България, Народния театър „Иван Вазов” и Централния държавен архив, за да възродим великолепието на театралната игра на именити български артисти“, сподели инж. Велин Александров, мениджър „Продажби”. „Надяваме се, че нашите календари и печатни материали ще подтикнат хората, които все по-рядко намират време за театър, поне веднъж да се откъснат от ежедневните проблеми и да посетят театрална постановка“, допълни той.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023