Екоподаръци раздава ТЕРАЗИД

Нов екопродукт на ТЕРАЗИД получиха като подарък клиенти и партньори на българския производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали.
Вместо традиционните часовници, визитници и офис аксесоари тази година от дружеството раздават малки конусовидни смърчове. Живата коледна украса е придружена с упътване и подробно описание на приложението, както и със забележката: ”Внимание: Може да предизвика еуфория и коледно настроение!”.
Корпоративната социална отговорност на ТЕРАЗИД не се изчерпва с атрактивните коледни подаръци. През миналата година българският производител приведе производството си в съответствие с изискванията на интегрираната система за опазване на околната среда и безопасност на работа (ISO 14001:2004 и BS OHSAS 18001:2007).
За четвърта поредна година екипът на ТЕРАЗИД продължава и кампанията за популяризиране и подкрепа на българското културно наследство. След като досега в своите коледни материали дружеството представи античните мозайки, разкрити на територията на България, самобитните народни носии от различни региони и изумителните възрожденски дърворезби, тази година ТЕРАЗИД акцентира на емблематични личности и постановки от театралния живот.
„Работихме много активно със Съюза на артистите в България, Народния театър „Иван Вазов” и Централния държавен архив, за да възродим великолепието на театралната игра на именити български артисти“, сподели инж. Велин Александров, мениджър „Продажби”. „Надяваме се, че нашите календари и печатни материали ще подтикнат хората, които все по-рядко намират време за театър, поне веднъж да се откъснат от ежедневните проблеми и да посетят театрална постановка“, допълни той.