ТЕРАЗИД ЕООД представи нови продукти пред свои дистрибутори

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали ТЕРАЗИД ЕООД събра дистрибутори от цялата страна за презентация на своите нови продукти в Лайтхаус Голф Ризорт край Балчик.
Пред повече от 100 души, търговският екип на дружеството запозна управители и представители на дистрибуторската мрежа с предимствата на битумната хидроизолация Teralastic Bitum, саморазливната подова замазка Nivelor Standard, циментовото лепило и вароциментовия разтвор за тухлени зидарии.
„Още от миналата година търсим незаети пазарни ниши и усилено работим за внедряването на нови продукти. Това е един от нашите начини да преодолеем кризата и да заемем още по-стабилни позиции на пазара“, коментира след представянето мениджър „Продажби” инж. Велин Александров. „Вярвам, че новите продукти, зад които стои опитът и качеството на марката ТЕРАЗИД, ще представляват интерес както за крайните клиенти на дребно, така и за строителните фирми“, допълни той.
Продуктите, които приковаха вниманието по време на представянето, бяха пастообразната битумна хидроизолация Teralastic Bitum и грундът към нея. „Това е изцяло нова продуктова група в асортимента на ТЕРАЗИД”, заяви инж. Георги Атанасов при представянето. „Тя се отличава от други подобни продукти на пазара с изключителната си еластичност и устойчивост на атмосферни влияния и UV-лъчи. В същото време продуктът се продава готов за употреба и е лесен за нанасяне както при ремонтни дейности, така и при цялостна хидроизолация на основи или покриви“.
Саморазливната подова замазка Nivelor Standard също предизвика интерес сред търговците на строителни материали. Продуктът, предназначен за направата на изравнителни тънкослойни замазка, беше представен от мениджър „Продажби” за региона София.
Освен свойствата и предимствата на Nivelor Standard, доказани в реални условия, той припомни и някои от основните препоръки при работа с този тип продукти: основата да бъде почистена, да не се работи под директно слънчево греене и въздушни течения и други. Към саморазливната замазка ТЕРАЗИД предлага и специален грунд Terazid G-101, чиято употреба гарантира запечатване на основата и добра адхезия на продукта.
В рамките на продуктовата презентация в Лайтхаус Голф Ризорт беше обърнато внимание и на основните разлики между Лепилото за тухлени зидарии и Вароциментовия разтвор за тухлени зидарии, които ТЕРАЗИД произвежда от миналата година. „Лепилото за тухлени зидарии е предназначено за тънкослойно нанасяне и това определя предназначението му за работа с керамични тухли с правилна геометрия, докато вароциментовият разтвор се нанася на по-дебел слой и може да обира отклоненията“, обобщи Емил Атанасов.
Инж. Велин Александров обърна и внимание и на новата цветова линия в полимерните, силиконовите и силикатните мазилки ”Slim Line”. С новия каталог от над 330 цвята палитрата от мазилки с марка ТЕРАЗИД вече наброява над 600 цвята. Освен с добре подбраните пастелни и наситени цветове фасадните мазилки от новата линия се отличават и с по-ситните от познатите фракции, като се цели намаляване на разходната норма и икономичност.
В късните часове на деня екипът на ТЕРАЗИД показа, че не само може да работи добре, но и да се весели подобаващо. Истинска огнена фиеста и латино ритми задържаха гостите будни до зори.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023