„Теразид” обогати каталога на фасадните си мазилки с нови 330 цвята

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД разшири цветовата гама на фасадните си мазилки с нови 330 цвята. Каталогът на новата декоративна мазилка “Slim Line” включва както широко използваните пастелни нюанси, така и по-наситени и екстравагантни цветове. С това палитрата от цветове по каталог на декоративните мазилки с марка „Теразид” става над 600 цвята.
Фасадната мазилка “Slim Line” се предлага в добре познатите разновидности – полимерна, силиконова и силикатна, както и в стандартните едрини и структури – “влачена” и “драскана” със структуриращи камъчета от 1 до 3 мм. Възможността за многобройни комбинации позволява да бъде избран оптималният вариант за завършване на всяка фасада, съобразно климатичните особености, околната среда и личните предпочитания на всеки клиент.
Основно правило в политиката на дружеството е постоянно да предлага нови продукти и услуги, които да улесняват клиентите и в най-голяма степен да отговарят на техните нужди. В момента отдел от специалисти продължава да работи върху нова линия интериорни бои, както и върху няколко нови продукта на циментова основа, каза по повод каталога на “Slim Line” управителят на „Теразид” ЕООД Росен Станков.
„Теразид” ЕООД е първият български производител, който започна да произвежда полимерни мазилки с водоотблъскващи свойства. Само през миналата година над 1 300 000 кв. м. фасади са изпълнени с мазилки на „Теразид” ЕООД.