„Теразид” обогати каталога на фасадните си мазилки с нови 330 цвята

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД разшири цветовата гама на фасадните си мазилки с нови 330 цвята. Каталогът на новата декоративна мазилка “Slim Line” включва както широко използваните пастелни нюанси, така и по-наситени и екстравагантни цветове. С това палитрата от цветове по каталог на декоративните мазилки с марка „Теразид” става над 600 цвята.
Фасадната мазилка “Slim Line” се предлага в добре познатите разновидности – полимерна, силиконова и силикатна, както и в стандартните едрини и структури – “влачена” и “драскана” със структуриращи камъчета от 1 до 3 мм. Възможността за многобройни комбинации позволява да бъде избран оптималният вариант за завършване на всяка фасада, съобразно климатичните особености, околната среда и личните предпочитания на всеки клиент.
Основно правило в политиката на дружеството е постоянно да предлага нови продукти и услуги, които да улесняват клиентите и в най-голяма степен да отговарят на техните нужди. В момента отдел от специалисти продължава да работи върху нова линия интериорни бои, както и върху няколко нови продукта на циментова основа, каза по повод каталога на “Slim Line” управителят на „Теразид” ЕООД Росен Станков.
„Теразид” ЕООД е първият български производител, който започна да произвежда полимерни мазилки с водоотблъскващи свойства. Само през миналата година над 1 300 000 кв. м. фасади са изпълнени с мазилки на „Теразид” ЕООД.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023