ТЕРАЗИД ЕООД с двама нови мениджъри

Българският производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали ТЕРАЗИД ЕООД се сдоби с двама млади мениджъри в рамките на инициативата „Мениджър за един ден”.

Михаил Илиев от 11 А1 клас и Ина Ценкова от 10 В клас на СГСАГ „Христо Ботев” са двамата ученици, които днес споделяха задълженията на мениджър продажби за София.

Бъдещите строителни специалисти се запознаха с процесите при разработването на нови продукти, както и с организацията на производството и пласмента на строителните материали. Спечелването на доверието на клиентите, действията по време на икономическата криза, както и тънкостите при воденето на преговори бяха темите, които предизвикаха интереса на младите мениджъри. „Надяваме се, че гостуването при нас и тънкостите „от кухнята”, които научиха, ще бъдат полезни на Ина и Михаил не само в специалностите, които изучават, но и при избора им на професионално бъдещо развитие“, сподели мениджър продажби за София.

ТЕРАЗИД ЕООД се включи за втора поредна година в инициативата на „Джуниър ачийвмънт България”, в която повече от 1000 деца се запознаха с работата на над 200 фирми и организации.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023