ТЕРАЗИД пусна на пазара вароциментова мазилка

Вароциментова мазилка за тухлени зидарии е новият продукт в богатата продуктова гама на ТЕРАЗИД.

Мазилката е подходяща за изпълнение на еднослойна вътрешна мазилка по стени и тавани върху всички строителни основи. При гладки бетонови основи специалистите на ТЕРАЗИД препоръчват предварително да се грундира с Terazid G-22 /Бетонконтакт/.

С Вароциментовата мазилка се работи изключително леко както при ръчно, така и при машинно полагане. Първите клиенти на фирмата, които изпробваха машинно полагане на продукта, останаха изключително доволни от бързото стягане на мазилката без появата на пукнатини. По-добрите качества на материали се дължат на специалните добавки, обясняват от ТЕРАЗИД.
Подготвеният разтвор се нанася в един слой, след което се изравнява и заглажда. Нормалната дебелина на нанасяне е 20 мм, като трябва да се съблюдава минимална дебелина 10 мм. При необходимост от изравняване и полагане на мазилка над 25 мм е добре да се работи в два слоя при спазване на правилото, че вторият слой се нанася преди изсъхване на основния – „мокро в мокро”.

Разходната норма е 20-22 кг/м² според равнинността на основата, върху която се работи, а цената на 25-килограмовата торба от мазилката е на атрактивната цена от 5,85 лв. с ДДС.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023