ТЕРАЗИД с международна награда за качество

Българският производител на бои, мазилки и топлоизолационни материали ТЕРАЗИД получи Международната награда за качество на Trade Leaders’ Club. Регионалният мениджър на дружеството получи приза – статуетката и грамотата на официална церемония в Рим, Италия, на 18 юни 2007 година.

ТЕРАЗИД ЕООД беше единствената българска фирма, която получи престижното отличие на 21-вото издание на наградите. Общо 35 фирми, представителки на различни браншове от пет континента бяха отличени през тази година.
За нас е чест, че бяхме избрани сред толкова много компании от държави от целия свят да получим наградата за качество. Това е признание за целият екип на дружеството и за качеството на българските продукти като цяло. ТЕРАЗИД вече 11 години присъства на българския пазар на строителни материали и успешно се конкурира не само с други български производители, но и с продуктите на чужди фирми с над 100-годишна история. За този период от време се утвърдихме като водещ български производител на циментови лепила и фасадни бои и мазилки, сподели по време на церемонията регионалният мениджър. Към високото качество на продуктите трябва да добавим, че ТЕРАЗИД разполага с най-широката дистрибуторска мрежа в цялата страна, допълни той.

Номинациите за призовете се определят след консултации с над 14 000 членове на Trade Leaders’ Club от 120 държави, които дават препоръките и оценките си за компании от техния регион, които заслужават да получат отличието. Подборът на фирмите включва и задълбочено проучване на въведените стандарти и системи за контрол на качеството, както и на финансовите резултати и развитието на фирмите през последните години.

Международната награда за качество е не само повод за гордост, но и задължение за нас, за да продължим да предоставяме по-добро качество на продуктите и по-добро ниво на обслужване на нашите клиенти, сподели управителят Росен Станков по повод на отличието. Вярвам, че след присъединяването на страната ни към Европейския съюз пред нас се откриват нови пазари, нови възможности и предизвикателства, а членството ни в Trade Leaders’ Club също така ни предоставя възможност за контакти, препоръки и бъдеща съвместна работа с останалите членове, допълва той.
Международната награда за качество не е първото професионално отличие за ТЕРАЗИД. Миналата година фирмата беше отличена със сертификат за най-добра търговска и производствена практика от Българската строителна камара в раздела „Големи предприятия”. ТЕРАЗИД е носител и на златен медал от Международния панаир в Пловдив, на „Златен ключ” и на „Златно крило на успеха”.

Дружеството притежава сертификат за качество ISO 9000:2001 и е един от първите български производители, които започнаха да предлагат сертифицирана по БДС фасадна интегрирана система за топлоизолация. ТЕРАЗИД развива и сериозна социално отговорна дейност и това лято напълно безвъзмездно ще постави топлоизолация на трета по ред детска градина.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023