Фирменият календар на „Теразид” ЕООД с награда от изложението „Принтком” 2007

„Теразид” ЕООД получи специалната награда за цялостен корпоративен дизайн за своите рекламни материали за 2007 г. по време на Шестия национален конкурс за фирмен календар. Конкурсът се провежда в рамките на Международното изложение за печатни комуникации в Пловдивския панаир.

Отличието „Календар на годината” беше връчено за цялостния корпоративен стил на комплект календари и календар-бележници на тема „Българско културно наследство”. Автор и дизайнер на проекта е Георги Танев от рекламна агенция „Фреш дизайн”, а фотографиите са на Димитър Касабов и Росен Донев.

Рекламните материали на българския производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД за 2007 са обединени от идеята за популяризиране на антични мозайки, разкрити по българските земи. Луксозният стенен календар включва фотографии и анотации за произхода и историята на мозайки от периода I – IV в., открити край Плевен, Стара Загора, Девня, Кюстендил, Пловдив, Хисар, Сандански и Ивайловград.

Ще продължим кампанията „Българско културно наследство” и през 2008 г., но засега пазим темата в тайна, за да изненадаме отново приятно нашите клиенти и бизнес партньори, сподели управителят на „Теразид” ЕООД Росен Станков.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023