ТЕРАЗИД ще подпомага детския футбол

Българският производител на висококачествени лепила, мазилки и топлоизолационни материали ТЕРАЗИД стана спонсор на детския футболен клуб „Триадица”. Първата стъпка от подпомагането на клуба беше осигуряването на нови екипи и футболни топки за отбора. Управителят на дружеството г-н Росен Станков лично връчи екипите на младите футболисти и им пожела победи не само с Столичното първенство, но и в големия футбол.

Първата си среща с новите екипи отборът изигра в събота, 14 април, срещу фаворита в първенството – ФК „Елит” на стадиона в с. Герман, като победи с 2:1.

ФК „Триадица” участва за първа година в Столичното първенство по футбол на БФС във възрастовата група ’92, като завърши първия полусезон с положителна голова разлика 27:23. Младите футболни таланти обаче имат редица изяви не само на български терен. През ноември 2004 г. отборът печели първо място на турнира в Птолемаида, Гърция, а през юни 2006 г. взе награда „Феър плей” на международния турнир в Албена.
Футболният клуб обхваща около 70 деца от цялата община „Триадица”. Представителният тим в столичното първенство наброява 20 деца на възраст 13-15 години, а вратарят в отбора е едва 11-годишен. Заради засиления интерес на децата към футбола и към първенството, треньорът Александър Симеонов не крие амбициите скоро да сформира поне още един отбор от по-малки футболисти.

ТЕРАЗИД ЕООД вече има традиции в различни инициативи за подобряване на среда, в която растат и играят нашите деца. Досега дружеството е поставило напълно безвъзмездно топлоизолация на две сгради на детски градини. В момента тече избор на забавачка, която да бъде санирана през тази година.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023