„Теразид” ЕООД представя цялостни системи и новости на Българската строителна седмица

Цялостни системи за хидроизолация и поставяне на керамични облицовки, както и различни новости в продуктовата си гама ще представи „Теразид” ЕООД в рамките на Българската строителна седмица. Специализираното представянето ще се състои на 14 март (сряда) от 16.00 часа в зала „Пирин” на Интер Експо и Конгресен Център – София (бул. Цариградско шосе №147).

Мениджъри и специалисти на „Теразид” ЕООД ще запознаят архитекти, проектанти и строителни специалисти с предимствата на различните хидроизолационни продукти с марката „Теразид”, както и с възможностите за тяхното приложение. Акцент в представянето ще бъде и цялостната интегрирана система за топлоизолация, която дружеството предлага. Топлоизолационната система е съставена изцяло от продукти на „Теразид” ЕООД и беше сертифицирана по БДС през 2006 г.

Водещият български производител на бои, мазилки, хидро- и топлоизолационни материали за седма поредна година присъства на престижното изложение за архитектура и строителство – Българска строителна седмица. И тази година „Теразид” ЕООД ще изненада приятно своите клиенти и посетителите на изложението с атрактивна визия в традиционния жълт цвят, както и с много полезна информация и практически съвети.

На представителния щанд на „Теразид” ЕООД в Зала 1 на Интер Експо Центъра от 13 до 17 март ще бъдат показани макети на изпълнени топлоизолационни системи с различни видове топлоизолационни плоскости, както и системи за поставяне на керамични облицовки на открити балкони, бани и други мокри помещения, разнообразни фасадни и интериорни бои и мазилки.
На разположение на посетителите на изложението ще бъде и интерактивният симулатор за цветово оформление на фасади, който може да бъде намерен и на интернет страницата на дружеството www.terazid.com. Цветовият симулатор на „Теразид” ЕООД е единствената програма, която позволява едновременно съчетаване на 4 различни цвята от пълния цветови каталог на фирмата. Стандартният каталог на финишните покрития на „Теразид” ЕООД – фасадни бои, полимерни, силикатни и силиконови мазилки наброява 210 цвята.