„Теразид” ЕООД представя цялостни системи и новости на Българската строителна седмица

Цялостни системи за хидроизолация и поставяне на керамични облицовки, както и различни новости в продуктовата си гама ще представи „Теразид” ЕООД в рамките на Българската строителна седмица. Специализираното представянето ще се състои на 14 март (сряда) от 16.00 часа в зала „Пирин” на Интер Експо и Конгресен Център – София (бул. Цариградско шосе №147).

Мениджъри и специалисти на „Теразид” ЕООД ще запознаят архитекти, проектанти и строителни специалисти с предимствата на различните хидроизолационни продукти с марката „Теразид”, както и с възможностите за тяхното приложение. Акцент в представянето ще бъде и цялостната интегрирана система за топлоизолация, която дружеството предлага. Топлоизолационната система е съставена изцяло от продукти на „Теразид” ЕООД и беше сертифицирана по БДС през 2006 г.

Водещият български производител на бои, мазилки, хидро- и топлоизолационни материали за седма поредна година присъства на престижното изложение за архитектура и строителство – Българска строителна седмица. И тази година „Теразид” ЕООД ще изненада приятно своите клиенти и посетителите на изложението с атрактивна визия в традиционния жълт цвят, както и с много полезна информация и практически съвети.

На представителния щанд на „Теразид” ЕООД в Зала 1 на Интер Експо Центъра от 13 до 17 март ще бъдат показани макети на изпълнени топлоизолационни системи с различни видове топлоизолационни плоскости, както и системи за поставяне на керамични облицовки на открити балкони, бани и други мокри помещения, разнообразни фасадни и интериорни бои и мазилки.
На разположение на посетителите на изложението ще бъде и интерактивният симулатор за цветово оформление на фасади, който може да бъде намерен и на интернет страницата на дружеството www.terazid.com. Цветовият симулатор на „Теразид” ЕООД е единствената програма, която позволява едновременно съчетаване на 4 различни цвята от пълния цветови каталог на фирмата. Стандартният каталог на финишните покрития на „Теразид” ЕООД – фасадни бои, полимерни, силикатни и силиконови мазилки наброява 210 цвята.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023