ТЕРАЗИД раздаде годишните си награди на бизнес партньори

Дружеството осигури животоспасяващ апарат за МБАЛСХ „Пирогов”

За втора поредна година водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали ТЕРАЗИД ЕООД награди най-активните строителни и търговски фирми на тържествена церемония в столичния комплекс „Макси”. Лично управителят на дружеството г-н Росен Станков връчи отличията – диплом и статуетка на скулптура Павел Димитров.
Тази година призове от ТЕРАЗИД получиха:

Категория „Строител” 2006:
1. Най-добър клиент – „Булмикс 97” ООД
2. Най-добър старт – „Кристал Комерс 1” ЕООД
3. Принос по проект „Красива България” – кооперация „Единство – 94”

Категория „Търговец” 2006:
1. Най-добър старт в продажбите – СД „Ангро – Христов и Сие”
2. Най-добър ръст в продажбите – ЕТ „Коста – К. Златков”
3. Най-успешно внедряване на нови продукти – ЕТ „Екокерамик”
4. Най-голям оборот продажби в София – „Уницем” ООД
5. Най-голям оборот продажби в страната – „Тидиимпекс” ЕООД

Специалните отличия бяха учредени миналата година по идея на собственика на фирмата г-н Росен Станков. Годишните награди „Теразид” са нашият начин да кажем своето голямо „Благодаря!” към бизнес партньорите на дружеството – строителни и търговски фирми, защото без техния труд и усилия, ТЕРАЗИД ЕООД нямаше да постигне успехите и признанието, на което се радва, заяви господин Станков. Призовете са също така знак за коректността и доброто сътрудничество в бизнес отношенията, допълни той.
Тази година ТЕРАЗИД връчва една специална награда – за принос при обновяването на сгради – паметници на културата, по проект „Красива България”. Сред сградите, ремонтирани по проект „Красива България” с материали на ТЕРАЗИД, са Софийският университет „Св. Климент Охридски”, Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски”, многопрофилната болница във Враца, историческият музей в Поморие и много други.
Изненадата на празничната вечер беше играта „Стани богат с Теразид” с водещ Ники Кънчев. Клиенти и бизнес партньори на фирмата играха с благотворителна цел и спечелиха 7500 лв. за закупуване на транспортен ковиоз за Детската клиника по урология към Многопрофилна болница за активно лечение и спешна хирургия „Пирогов”. Управителят на „Теразид” ЕООД Росен Станков осигури другата половина от 7500 лв., за да бъде закупен животоспасяващият апарат.
„Теразид” ЕООД, което тази година отбеляза 10-години успешно присъствие на българския пазар на строителни материали, притежава сертификат за качество ISO 9000:2001. В началото на годината дружеството сертифицира по БДС фасадна интегрирана система за топлоизолация, като предлага всички необходими материали от топлоизолационната система и богата цветова гама от полимерни и силиконови бои и мазилки.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023