Наближават третите годишни награди на ТЕРАЗИД

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД ще раздаде за втори път своите годишни награди на най-активните клиенти и бизнес партньори сред строителните и търговските фирми. Лично управителят на дружеството г-н Росен Станков ще връчи призовете – диплом и статуетка на скулптура Павел Димитров, на тържествена церемония на 15 декември 2006 г., петък, от 19.30 часа в хотелския комплекс „Макси” (бул. Симеоновско шосе №110).

Специалните призове бяха учредени миналата година по идея на собственика на фирмата г-н Росен Станков. Според него призът на „Теразид” ЕООД е жест на внимание към партньорите на дружеството – водещи фирми в строителния бранш, и възможност за поощряване на бизнеса в България като цяло.

Годишните награди „ТЕРАЗИД” се връчват в два раздела – „Строител” и „Търговец”. Тази година „Теразид” ЕООД учреди специална категория в раздела на строителните фирми – за принос по проект „Красива България”. Няма нищо по-хубаво от това да видиш как ценни архитектурни паметници, които са повод за национална гордост, се преобразяват именно с български материали, коментира мениджърът продажби в „Теразид” ЕООД инж. Велин Александров. Сред реновираните по проект „Красива България” сгради с фасадни бои на фирмата са Софийският университет „Св. Климент Охридски”, Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски”, Многопрофилната болница за активно лечение във Враца.