Наближават третите годишни награди на ТЕРАЗИД

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД ще раздаде за втори път своите годишни награди на най-активните клиенти и бизнес партньори сред строителните и търговските фирми. Лично управителят на дружеството г-н Росен Станков ще връчи призовете – диплом и статуетка на скулптура Павел Димитров, на тържествена церемония на 15 декември 2006 г., петък, от 19.30 часа в хотелския комплекс „Макси” (бул. Симеоновско шосе №110).

Специалните призове бяха учредени миналата година по идея на собственика на фирмата г-н Росен Станков. Според него призът на „Теразид” ЕООД е жест на внимание към партньорите на дружеството – водещи фирми в строителния бранш, и възможност за поощряване на бизнеса в България като цяло.

Годишните награди „ТЕРАЗИД” се връчват в два раздела – „Строител” и „Търговец”. Тази година „Теразид” ЕООД учреди специална категория в раздела на строителните фирми – за принос по проект „Красива България”. Няма нищо по-хубаво от това да видиш как ценни архитектурни паметници, които са повод за национална гордост, се преобразяват именно с български материали, коментира мениджърът продажби в „Теразид” ЕООД инж. Велин Александров. Сред реновираните по проект „Красива България” сгради с фасадни бои на фирмата са Софийският университет „Св. Климент Охридски”, Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски”, Многопрофилната болница за активно лечение във Враца.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023