Братя Блажеви – един отлично сработен тандем

Милен Блажев и Николай Блажев
„Търговски представители“
работят в ТЕРАЗИД от 2005 и 2007 година

През 2005 година, строителството в България се разрастваше с огромна скорост и в следващите години браншът се превърна в един от най-развитите в страната. По това време, ТЕРАЗИД вече беше утвърдена марка на пазара в София и големите градове, но ръководството си бе поставило като основна цел развитието и реализирането на марката на територията на цялата страна. Именно тогава възниква осезаемата нужда от създаване на регионални центрове и офиси в областните градове и създаване на стройна дистрибуторска мрежа извън столицата. Точно в този период започнах работа в ТЕРАЗИД.
Когато това се случи, аз се занимавах с търговия, но в съвсем друг сегмент. Това обаче не ми попречи и не ми трябваше много време, за да взема решението и да се впусна в новото предизвикателство. Просто идеите за бизнес и визията за развитие на фирмата, която имаше собственика на ТЕРАЗИД, ми допаднаха от първата ни среща.
Още от самото начало стартирахме с отварянето на официален офис на ТЕРАЗИД в моя роден град и създаването на напълно оборудвана складова база. Не след дълго се наложи да покрием доста по-голям регион и да работим не само в Плевен и околията, но също така в Ловеч, Свищов, Троян, Никопол, Павликени, Червен бряг и още много. За по-малко от година вече покривахме голяма част от Северна България.
Работата растеше с всеки изминал ден, както и нуждата от увеличаване на екипа в Плевенския офис. Колите, с които доставяхме стока на дистрибуторите, не се гасяха… Буквално. Точно по това време моят брат, тогава военен, беше в полагаем отпуск и реши да ми помогне. Просто като допълнителен шофьор в разгара на сезона. И остана… Вече 14 сезона. Не зная, дали защото сме братя или по някаква друга причина, но смея да кажа, че двамата се превърнахме в един отлично сработен тандем. С днешна дата, ТЕРАЗИД е марка, която достига до всяко кътче на България, благодарение на неуморния труд на всички колеги от регионалните офиси и на нашите партньори от дистрибуторската мрежа.

Очаквайте скоро нова история тук в блога…

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023