Фугиращи смеси с нова подобрена формула от „Теразид” ЕООД

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД пусна на пазара фугираща смес с нова подобрена формула. “Fugarid Premium max” съчетава еластичност с отлични водоотблъскаващи и антибактериални свойства и устойчивост на цветовете.
Новата формула на фугиращата смес позволява с нея да се запълват фуги до 15 мм на открити и закрити площи без опасност от напукване или просмукване на вода. Така продуктът гарантира запазването не само на естетичния вид на облицовката в кухни, бани, тераси и стълбища, но и на здравината на покритието.
За да отговорят на голямото разнообразие от идейни решения за интериора и дизайни на керамичните покрития, специалистите на „Теразид” ЕООД разработиха палитра от 38 модерни цвята на “Fugarid Premium max”. Всеки от тях може да бъде поръчан и в серията Gold&Silver Selection, обогатена с брокатени частици.
За постигане на отлични резултати и запазване на естетичния вид на банята, специалистите от „Теразид” ЕООД препоръчват използването на еластичната хидроизолация “Теразид GT-11” и уплътнителна лента за хидроизолация.