Фугиращи смеси с нова подобрена формула от „Теразид” ЕООД

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД пусна на пазара фугираща смес с нова подобрена формула. “Fugarid Premium max” съчетава еластичност с отлични водоотблъскаващи и антибактериални свойства и устойчивост на цветовете.
Новата формула на фугиращата смес позволява с нея да се запълват фуги до 15 мм на открити и закрити площи без опасност от напукване или просмукване на вода. Така продуктът гарантира запазването не само на естетичния вид на облицовката в кухни, бани, тераси и стълбища, но и на здравината на покритието.
За да отговорят на голямото разнообразие от идейни решения за интериора и дизайни на керамичните покрития, специалистите на „Теразид” ЕООД разработиха палитра от 38 модерни цвята на “Fugarid Premium max”. Всеки от тях може да бъде поръчан и в серията Gold&Silver Selection, обогатена с брокатени частици.
За постигане на отлични резултати и запазване на естетичния вид на банята, специалистите от „Теразид” ЕООД препоръчват използването на еластичната хидроизолация “Теразид GT-11” и уплътнителна лента за хидроизолация.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023