Копринени мазилки за интериора и сертифицирани системи за фасадата от „Теразид“ на есенното „Стройко“

Декоративни мазилки с нежен копринен ефект, изискани металикови нюанси и огледално гладки венециански мазилки ще могат да видят посетители на изложението на щанда на „Теразид“ ЕООД на първия етаж на „Стройко 2000“. Есенното издание на традиционното строително изложение ще се проведе от 22 до 28 октомври в НДК.

По-сръчните и любознателните ще могат да усвоят лесните техники за нанасяне по време на регулярните безплатни демонстрации от опитни майстори. Италианските мазилки „Адиколор “ се отличават с изключителна лекота за нанасяне, като някои от тях, определяни като „хоби продукти“ успешно могат да бъдат изпълнени от всеки. В същото време декоративните покрития позволяват многообразие от ефекти, които зависят само от въображението на човек.

Друг акцент от присъствието на водещия български производител на лепила, мазилки и топлоизолации е представянето на фасадните топлоизолационни системи, сертифицирани по ETAG 004. Интегрираните топлоизолационни системи с полимерна, силикатна, силиконова и наномазилка са единствените български системи, изпитани от акредитирана лаборатория и притежаващи Европейско техническо одобрение (ETA).

Италианският производител на интериорни бои и мазилки „Адиколор” има 25-годишен опит в производството на декоративни финишни покрития. За качествата на продуктите с марка „Адиколор” говори тяхното присъствие в повече от 20 страни на 5-те континента. Изключителен представител за България е „Теразид“ ЕООД.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023