ТЕРАЗИД организира тенис турнир „Строителен бизнес”

За втора поредна година на 31 октомври и 1 ноември 2009 г. работещите в строителния бранш ще имат възможността да премерят сили на тенис кортовете на Спортен комплекс „ДЕМА” (ж.к. „Младост 1А”, бул. „Александър Малинов” № 19).

Тенис турнирът „Строителен бизнес” се организира от водещия български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали ТЕРАЗИД. В него могат да се включат собственици, управители и служители на фирми, чиято дейност е свързана със строителството, включително архитектура и проектиране, производство или продажба на строителни материали и техническо оборудване и други.

„Амбицията ни е тенис турнирът да стане традиционен за хората от строителния бранш. Още повече, че след миналогодишното състезание видяхме, че към него има голям интерес“, заяви инж. Велин Александров, мениджър „Продажби” в „ТЕРАЗИД.

Тази година дисциплините в състезанието са мъже – сингъл и смесени двойки, а за победителите и участниците има предвидени както купи и медали, така и парични награди.

Заявки за участие се подават до 29 октомври 2009 г. писмено на факс 02/ 976 85 36 или e-mail: mnenova@dema-bg.com.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023