Управителят на ТЕРАЗИД ЕООД е номиниран за мениджър на годината

Управителят ТЕРАЗИД ЕООД Росен Станков е сред номинираните за Мениджър на годината 2009. Престижната класация в областта на висшия мениджмънт в България се прави за втора поредна година от сп. „Мениджър”.

Целта на конкурса е да покаже кои са най-успешните ръководители в България, техния професионализъм и устойчивост да популяризират добри бизнес практики. 83-ма ръководите участват в класацията, като 17% от тях за от сферата на информационните технологии, 15% от строителството и 10% от банковия сектор. Мениджърът на годината ще бъде обявен през октомври, след приключването на трите етапа на оценяване.

ТЕРАЗИД ЕООД е водещ български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали, носител на много престижни отличия, сред които за най-силна марка на Business Superbrands Bulgaria, международна награда за качество от Trade Leaders’ Club, сертификат за най-добра търговска и производствена практика от Българската строителна камара, златен медал от Международния панаир в Пловдив.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023