Мазилки на ТЕРАЗИД вече се тонират на място в търговската мрежа

За да улесни своите клиенти при избора и получаването на фасадни мазилки, водещият български производител ТЕРАЗИД ЕООД осигури свои машини в търговски обекти в различни градове на България.

Машините дават възможност за оцветяване на декоративни фасадни мазилки с марка ТЕРАЗИД на място в търговския обект без допълнително време за приемане на поръчката и доставка до търговския обект.

Започнахме инсталирането на машини първо в търговски обекти в страната, защото там времето от поръчката до доставката е по-голямо, обяснява регионалният мениджър. Вярвам, че с нововъведението ще сме полезни както на крайните клиенти, които избират цвят на мазилка за своята къща, така и на големи строителни фирми, на които често не им достигат 2 или 3 кофи мазилка и се налага да чакат доставка от София, допълва той.

Машините са снабдени с необходимия софтуер за тониране по каталога на ТЕРАЗИД за акрил-полимерната мазилка Smart Line – в 69 цвята, и различни едрини и структури.

Тониращи машини вече са инсталирани в търговските обекти на:

“Б. Борисов” ЕООД – Варна
ЕТ “Емил Костов – ЕКОКЕРАМИК” – Враца
“ВАСМАР” ООД – Кърджали
ЕТ “Надислава – Иван Рупов” – Пазарджик
“Бетонекс” СД – Плевен
“Изобор” ЕТ – Плевен
ЕТ “Катерина Цолева” – Разлог
„Ангро“ ООД – София
“Тидиимпекс” ЕООД – Хасково

Предстои инсталиране на машини за оцветяване на декоративни фасадни мазилки и в други градове на страната.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023