WWW.TERAZID.COM ни помага да изберем цвят на мазилката за нашия дом

Новости в продуктовата гама и полезни съвети може да намерите на сайта на ТЕРАЗИД

Ако искате да сте сигурен, че избраните от вас цветове за фасадата на къщата или офиса ви са подходящите и се съчетават добре, можете да се консултирате за това в новата електронна страница на ТЕРАЗИД

Специална програма за избор на най-подходящото съчетание от цветове е едно от полезните приложения, които ще намерите в обновената интернет страница на водещия български производител на бои, мазилки и хидро- и топлоизолационни материали (www.terazid.com). Консултацията е полезна не само за архитекти и проектанти. Цветовият симулатор ще е от полза и за всеки, на когото предстои завършване на къща, поставяне на топлоизолация или обновяване на фасадата на старото жилище.
Симулаторът ви дава възможност да комбинирате различни багри от палитрата с 210-те цвята на стандартния каталог на ТЕРАЗИД. Програмата позволява оцветяване на отделни елементи от фасадата в 4 различни цвята фасадни мазилки, както и многократна смяна на избраните цветове.

Новата интернет страница на дружеството, което тази година отбелязва 10 години успешно присъствие на българския пазар, съдържа подробна информация за пълната продуктова гама на производителя, както и ценни съвети за изпълнението на отделни строителни операции и цялостни системи. ТЕРАЗИД произвежда и предлага всичко необходимо за топлоизолация на фасада и за хидроизолация на открити балкони и бани.

 

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023