Йорданка Фандъкова ще открие санираната с дарение на ТЕРАЗИД детска градина

Утре, 1 ноември 2006 година, в 13.00 часа заместник-кметът по култура и образование на столицата Йорданка Фандъкова ще пререже лентата на обновената централна сграда на Целодневна детска градина №16 в кв. „Павлово” (ул. Мусала №7) заедно с дарителя – Росен Станков, управител на ТЕРАЗИД ЕООД. На тържеството ще присъстват още началникът на Регионалния инспекторат по образование за София-град – г-жа Ваня Кастрова и Галя Бежанска, директор на дирекция „Култура и образования” в Столична община.
По инициатива на г-н Росен Станков тази година водещият български производител на бои, мазилки и топлоизолационни материали ТЕРАЗИД за втори път осигури напълно безвъзмездно топлоизолация на сграда на детска градина. Централната сграда на ЦДГ №16 тази година се посещава от най-малките възпитаници на детската градина – 3-годишните. Там се намират също лекарският кабинет, и кухнята, която осигурява храна и за филиалите на детското заведение. Сградата е преустроена от частен дом в детска градина през 1962 г., като ремонт на фасадата не е правен повече от 15 години.
През 2004 година ТЕРАЗИД направи дарение, като постави топлоизолация на един от филиалите на Целодневна детска градина №16 на ул. Пушкин №2, който се посещава от около 80 деца. В резултат от санирането разходите за отопление на сградата на детското заведение са намалели с над 30%.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023