От студентската скамейка директно в челните редици на компанията

инж. Георги Атанасов
„Брандинг и комуникации“
работи в ТЕРАЗИД от 2005 година

15 години. Някой би казал, че са много, друг че не са достатъчно. Аз просто ще кажа, че не ги броя. Да, колкото и клиширано да прозвучи, когато човек се чувства на мястото си, когато сутрин отива на работа с усмивка, когато в хората срещу себе си вижда не само колеги, а приятели, годините са без значение.
Започнах в търговския отдел на компанията, преминах през много предизвикателства, имах много успехи, направих и грешки. През цялото това време обаче, аз имах и имам възможност да развивам потенциала си, благодарение на уникалния екип на ТЕРАЗИД и мощта на бранда зад гърба си. Затова, до ден днешен, съм 100% сигурен, че това е моето място.
През есента на 2005, аз все още бях един неопитен младеж. Току що завършил строителен инженер, изучавал подробно всички строителни материали, но нямащ представа от този бизнес и опит в този бранш. Предстоеше ми да извървя много дълъг път и да науча много. Все още го вървя и продължавам да се уча, но всеки път, когато обърна поглед назад, разбирам защо онзи младеж остана и израсна тук. Защото в ТЕРАЗИД аз открих онази атмосфера и онези хора, а те откриха мен. Открих онези ценности, които напълно съвпадаха с моите и с начина, по който бях възпитан от родителите си.
В ТЕРАЗИД не намерих ново семейство… Аз просто увеличих своето.

Очаквайте скоро нова история тук в блога…

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023