ТЕРАЗИД представя топлоизолационната си серия системи Bio Clima

През годините топлоизолацията се превърна в необходимост за всяка сграда, независимо дали тя е нова или стара. За да запазите уюта у дома, както и да намалите разходите си за енергия, ние Ви предоставяме нашите качествени интегрирани фасадни топлоизолационни системи, които са сертифицирани по ETAG 004.

За да отговорим на разнообразните изисквания на нашите клиенти и да им предоставим възможно най-доброто решение за качествена топлоизолация на сгради, ние предлагаме интегрираната фасадна система: Bio Clima

Bio Clima представлява серия от интегрирани системи на базата на топлоизолационен материал от експандиран пенополистирол (EPS).

Основните предимства на системата са:

висококачествени материали;

създаване на здравословна среда;

намаляване на разходите за енергия;

удължаване на живота на сградата;

оптимална цена;

Интегрираните системи Bio Clima включват всички необходими за една топлоизолационна система компоненти, изпитани и доказали своите качества:

изолационен материал от експандиран пенополистирол EPS-F с възможност за различни дебелини.

лепило-шпакловъчна смес ТЕРМОЗИД, притежаваща отлични якостни свойства и висока паропропускливост и осигуряваща сигурна защита, както от стареене на топлоизолационния материал, така и от образуване на пукнатини във завършващия слой.

алкалоустойчива стъклофибърна мрежа, допълнително укрепваща и подсигуряваща шпакловъчния слой срещу образуване на пукнатини и нацепвания, предизвикани от различни линейни разширения.

дюбели за топлоизолация във варианти както за тухлена зидария, така и за бетонови стени

висококачествен универсален грунд Теразид G-33, обезпрашаващ основата и създаващ отлично сцепление между шпакловъчния слой и фасадната мазилка.

Освен пълна и функционална система съдържаща в себе си всички необходими компоненти, ние предлагаме широко разнообразие от финишни покрития (мазилки).

В зависимост от завършващия слой на системата, Bio Clima се разделя на шест основни типа:

Bio Clima Classic – система с финишно покритие от полимерна мазилка ДЕКОРИТ

представлява идеалното решение при необходимост от икономична и качествена външна топлоизолация

Bio Clima Secure – система с финишно покритие от силикатна мазилка СИЛИКАТ

осигурява необходимата защита при сгради, разположени в райони с висока замърсеност и съдържание на агресивни частици във въздуха

Bio Clima Superb – система с финишно покритие от силиконова мазилка СИКОЛИТ

изключително подходяща за райони с висока влажност на въздуха, благодарение на отличната паропропускливост и водонепропускливост на мазилката

Bio Clima Nanotech – система с финишно покритие от високотехнологична наномазилка НАНОМАКС

трудно податлива на замърсяване и устойчива на всякакви климатични условия, благодарение на иновативната наноструктура на мазилката

Bio Clima Mosaic – система с финишно покритие от мозаечна мазилка ДЕКОРА

сигурно решение за защита на цокъла от механични наранявания и идеален заместител на каменната облицовка, с богато разнообразие на разцветките при мазилката

Bio Clima Nature – система с финишно покритие от минерална мазилка с изключителен дървесен ефект WOOD DECOR

дава голямо разнообразие в архитектурните решения, благодарение на мазилката, наподобяваща дървена облицовка, с широка гама на цветове и структури

Вариантите Classic, Secure, Superb и Nanotech притежават Европейска техническа оценка (ETA), и се предоставят с 15 години гаранция.

Ако имате въпроси или нужда от съвет, нашите регионални консултанти с радост ще Ви помогнат в избора на качествено решение.