ТЕРАЗИД представя топлоизолационната си серия системи Bio Clima

През годините топлоизолацията се превърна в необходимост за всяка сграда, независимо дали тя е нова или стара. За да запазите уюта у дома, както и да намалите разходите си за енергия, ние Ви предоставяме нашите качествени интегрирани фасадни топлоизолационни системи, които са сертифицирани по ETAG 004.

За да отговорим на разнообразните изисквания на нашите клиенти и да им предоставим възможно най-доброто решение за качествена топлоизолация на сгради, ние предлагаме интегрираната фасадна система: Bio Clima

Bio Clima представлява серия от интегрирани системи на базата на топлоизолационен материал от експандиран пенополистирол (EPS).

Основните предимства на системата са:

висококачествени материали;

създаване на здравословна среда;

намаляване на разходите за енергия;

удължаване на живота на сградата;

оптимална цена;

Интегрираните системи Bio Clima включват всички необходими за една топлоизолационна система компоненти, изпитани и доказали своите качества:

изолационен материал от експандиран пенополистирол EPS-F с възможност за различни дебелини.

лепило-шпакловъчна смес ТЕРМОЗИД, притежаваща отлични якостни свойства и висока паропропускливост и осигуряваща сигурна защита, както от стареене на топлоизолационния материал, така и от образуване на пукнатини във завършващия слой.

алкалоустойчива стъклофибърна мрежа, допълнително укрепваща и подсигуряваща шпакловъчния слой срещу образуване на пукнатини и нацепвания, предизвикани от различни линейни разширения.

дюбели за топлоизолация във варианти както за тухлена зидария, така и за бетонови стени

висококачествен универсален грунд Теразид G-33, обезпрашаващ основата и създаващ отлично сцепление между шпакловъчния слой и фасадната мазилка.

Освен пълна и функционална система съдържаща в себе си всички необходими компоненти, ние предлагаме широко разнообразие от финишни покрития (мазилки).

В зависимост от завършващия слой на системата, Bio Clima се разделя на шест основни типа:

Bio Clima Classic – система с финишно покритие от полимерна мазилка ДЕКОРИТ

представлява идеалното решение при необходимост от икономична и качествена външна топлоизолация

Bio Clima Secure – система с финишно покритие от силикатна мазилка СИЛИКАТ

осигурява необходимата защита при сгради, разположени в райони с висока замърсеност и съдържание на агресивни частици във въздуха

Bio Clima Superb – система с финишно покритие от силиконова мазилка СИКОЛИТ

изключително подходяща за райони с висока влажност на въздуха, благодарение на отличната паропропускливост и водонепропускливост на мазилката

Bio Clima Nanotech – система с финишно покритие от високотехнологична наномазилка НАНОМАКС

трудно податлива на замърсяване и устойчива на всякакви климатични условия, благодарение на иновативната наноструктура на мазилката

Bio Clima Mosaic – система с финишно покритие от мозаечна мазилка ДЕКОРА

сигурно решение за защита на цокъла от механични наранявания и идеален заместител на каменната облицовка, с богато разнообразие на разцветките при мазилката

Bio Clima Nature – система с финишно покритие от минерална мазилка с изключителен дървесен ефект WOOD DECOR

дава голямо разнообразие в архитектурните решения, благодарение на мазилката, наподобяваща дървена облицовка, с широка гама на цветове и структури

Вариантите Classic, Secure, Superb и Nanotech притежават Европейска техническа оценка (ETA), и се предоставят с 15 години гаранция.

Ако имате въпроси или нужда от съвет, нашите регионални консултанти с радост ще Ви помогнат в избора на качествено решение.

 

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023