ТЕРАЗИД отвя „Мухарски” с 4:2 в мач от първенството на БСФЛ

Отборът наТЕРАЗИД отбеляза първа победа в Българска строителна футболна лига (БСФЛ) срещу „Мухарски” ООД. В оспорван двубой снощи момчетата в жълто надиграха противника с 4:2.
Още в 3-ата минута Юлиан Илиев (ТЕРАЗИД) откри резултата, а по-късно „Мухарски” успяха да изравнят. До края на първата част двата отбора си размениха по още едно попадение и се отправиха на почивка при 2:2.
Второто полувреме започна с гол от съблекалнята на Ангел Ангелов (ТЕРАЗИД), който „Мухарски” така и не успяха да компенсират. С този гол попаденията на Ангел началото на кръга станаха 4.
В последната минута Юлиян Йовчев прати топката в противниковата врата и подпечата първата победа на „Теразид“ в БСФЛ.
Следващата среща на отбора на ТЕРАЗИД е срещу „Планекс Билд Юн” на 1 април 2014 г. от 19.45 ч в комплекс „Спортна зона”.
Българска строителна футболна лига е състезание по мини-футбол, в което могат да вземат участие всички български строителни компании, както и търговски дружества, с предмети на търговия със строителни материали, строителни изделия, строително оборудване, строителна техника. В Шампионата могат да вземат участие също и проектантски фирми, вериги-магазини за строителни материали, инструменти и оборудване, както и компании с предмет на дейност покупко-продажба и мениджмънт на недвижими имоти.
Състезанието се провежда под егидата на Камара на Строителите в България (КСБ) и в него участват над 30 фирми от строителния бранш.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023