ТЕРАЗИД отвя „Мухарски” с 4:2 в мач от първенството на БСФЛ

Отборът наТЕРАЗИД отбеляза първа победа в Българска строителна футболна лига (БСФЛ) срещу „Мухарски” ООД. В оспорван двубой снощи момчетата в жълто надиграха противника с 4:2.
Още в 3-ата минута Юлиан Илиев (ТЕРАЗИД) откри резултата, а по-късно „Мухарски” успяха да изравнят. До края на първата част двата отбора си размениха по още едно попадение и се отправиха на почивка при 2:2.
Второто полувреме започна с гол от съблекалнята на Ангел Ангелов (ТЕРАЗИД), който „Мухарски” така и не успяха да компенсират. С този гол попаденията на Ангел началото на кръга станаха 4.
В последната минута Юлиян Йовчев прати топката в противниковата врата и подпечата първата победа на „Теразид“ в БСФЛ.
Следващата среща на отбора на ТЕРАЗИД е срещу „Планекс Билд Юн” на 1 април 2014 г. от 19.45 ч в комплекс „Спортна зона”.
Българска строителна футболна лига е състезание по мини-футбол, в което могат да вземат участие всички български строителни компании, както и търговски дружества, с предмети на търговия със строителни материали, строителни изделия, строително оборудване, строителна техника. В Шампионата могат да вземат участие също и проектантски фирми, вериги-магазини за строителни материали, инструменти и оборудване, както и компании с предмет на дейност покупко-продажба и мениджмънт на недвижими имоти.
Състезанието се провежда под егидата на Камара на Строителите в България (КСБ) и в него участват над 30 фирми от строителния бранш.