Нови вълнуващи цветове за фасадата от „Теразид“

Добре познатите фасадни мазилки на „Теразид“ ЕООД впечатляват с нови модерни и интригуващи цветови каталози.
Постарахме се новите каталози на „Декорит ”, „Силикат “ и „Сиколит ” не само да съдържат най-предпочитаните цветове от старата палитра, но и да ги обогатим с нови, търсени и модерни разцветки, коментира инж. Велин Александров, мениджър „Продажби“ в „Теразид“.

В каталогът от 210 цвята водещият български производител на лепила и мазилки е заложил на практичността. Цветовете са групирани в 35 цветови раздела от 6 нюанса, което дава възможност за многобройни хармонични комбинации в една и съща гама или постигане на интересни контрастни решения за фасадата.
Ние изключително много държим всеки наш клиент – от инвеститора или архитекта до човека, който избира мазилка за своя дом, да избира цветовете от реални мостри, а не напечатани цветове, допълва инж. Александров.

“Декорит”, “Силикат” и “Сиколит” се предлагат в пастообразен вид, готови за употреба в добре познатите структурни ефекти – влачен и драскан ефект. Към най-търсените зърнометрии от 1,5 и 2 мм „Теразид“ ЕООД вече предлага на своите клиенти и нови, по-икономични варианти за „драскана“ мазилка – супер фина (1 мм) и фина (1,3 мм).
Фасадните мазилки от серията “Smart Line ” също имат своето ново лице. Каталогът от 69 цвята е обновен с атрактивни топли нюанси. Истинската изненада за клиентите на „Теразид“ обаче е възможността по каталога да бъдат поръчвани не само полимерни, но и силиконмодифицирани фасадни мазилки, както и полимерни и силиконови фасадни бои .

Повече информация за различните видове фасадни мазилки и цялостната система за топлоизолация, може да прочетете в раздел „Комплексни решения “ на корпоративната страница на „Теразид“ ЕООД.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023