Нови вълнуващи цветове за фасадата от „Теразид“

Добре познатите фасадни мазилки на „Теразид“ ЕООД впечатляват с нови модерни и интригуващи цветови каталози.
Постарахме се новите каталози на „Декорит ”, „Силикат “ и „Сиколит ” не само да съдържат най-предпочитаните цветове от старата палитра, но и да ги обогатим с нови, търсени и модерни разцветки, коментира инж. Велин Александров, мениджър „Продажби“ в „Теразид“.

В каталогът от 210 цвята водещият български производител на лепила и мазилки е заложил на практичността. Цветовете са групирани в 35 цветови раздела от 6 нюанса, което дава възможност за многобройни хармонични комбинации в една и съща гама или постигане на интересни контрастни решения за фасадата.
Ние изключително много държим всеки наш клиент – от инвеститора или архитекта до човека, който избира мазилка за своя дом, да избира цветовете от реални мостри, а не напечатани цветове, допълва инж. Александров.

“Декорит”, “Силикат” и “Сиколит” се предлагат в пастообразен вид, готови за употреба в добре познатите структурни ефекти – влачен и драскан ефект. Към най-търсените зърнометрии от 1,5 и 2 мм „Теразид“ ЕООД вече предлага на своите клиенти и нови, по-икономични варианти за „драскана“ мазилка – супер фина (1 мм) и фина (1,3 мм).
Фасадните мазилки от серията “Smart Line ” също имат своето ново лице. Каталогът от 69 цвята е обновен с атрактивни топли нюанси. Истинската изненада за клиентите на „Теразид“ обаче е възможността по каталога да бъдат поръчвани не само полимерни, но и силиконмодифицирани фасадни мазилки, както и полимерни и силиконови фасадни бои .

Повече информация за различните видове фасадни мазилки и цялостната система за топлоизолация, може да прочетете в раздел „Комплексни решения “ на корпоративната страница на „Теразид“ ЕООД.